دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - Mon 19 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401490
    تاریخ انتشار: 29/ارديبهشت/1404 - 15:46

    کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد تومانی

    اعضای باند حرفه‌ای که اقدام به کلاهبرداری سازمان‌یافته ۱۰۰ میلیارد تومانی کرده بودند، دستگیر شدند.

    کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد تومانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    با دریافت گزارشی مبنی بر وقوع کلاهبرداری حرفه‌ای از فروشندگان خشکبار با استفاده از چک‌های جعلی و بلامحل، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس تهران قرار گرفت.

    پرونده با شکایت 15 نفر از شهروندان، از جمله اهالی استان خراسان رضوی، به ارزش حدود 100 میلیارد تومان از سوی دادسرای ناحیه 6 تهران برای رسیدگی تخصصی به پلیس ارجاع شد.

    بررسی‌ها نشان داد که از تیرماه 1403، گروهی از متهمان با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و راه‌اندازی دفتری تحت عنوان بازرگانی، مدعی خرید خشکبار از جمله پسته و زعفران با قیمتی بالاتر از نرخ بازار بودند. آن‌ها در ابتدا بخشی از معاملات را به‌صورت نقدی انجام داده و با جلب اعتماد فروشندگان، در مراحل بعدی اقدام به پرداخت مبالغ کلان با چک‌های جعلی کردند.

    با انجام تحقیقات میدانی، مشخص شد این اقدامات توسط یک شبکه سازمان‌یافته هدایت می‌شده که در رأس آن 2 فرد با نفوذ در بازار خشکبار حضور داشته و با جذب و آموزش اعضای دیگر، مراحل مختلف عملیات کلاهبرداری از جمله اجاره دفتر کار، تبلیغات، جعل هویت، افتتاح حساب بانکی، دریافت دسته‌چک، خرید و جمع‌آوری کالا و در نهایت فروش و فرار را طراحی و اجرا کرده‌اند.



    بر اساس مستندات، اعضای این شبکه با استفاده از مدارک هویتی دیگران اقدام به افتتاح حساب و دریافت دسته‌چک کرده و پس از مدتی فعالیت، با استفاده از چک‌های جعلی اقدام به خرید عمده خشکبار از سراسر کشور می‌کردند. پس از فروش کالاها و تحصیل منافع مالی، از محل متواری می‌شدند.

    تحقیقات نشان داد بخشی از وجوه حاصل از این اقدامات نیز با هدف پولشویی در قالب خرید و فروش سکه در بازار سرمایه‌گذاری می‌شده است. در همین رابطه، تعدادی از افراد مرتبط با این شبکه که در امور مالی و تراکنش‌های غیرقانونی نقش داشتند، شناسایی و بازداشت شدند.

    در نهایت، با اقدامات اطلاعاتی و فنی پلیس، تمامی اعضای کلیدی این شبکه شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند. تحقیقات تکمیلی برای شناسایی دیگر افراد مرتبط و بررسی زوایای پنهان پرونده ادامه دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما