دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - Mon 19 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 401422
    تاریخ انتشار: 28/ارديبهشت/1404 - 22:01

    با این ۴ اشتباه غذای خود را از بین می‌برید

    وعده‌های غذایی هم باید خوشمزه و قابل خوردن بوده و هم سرشار از مواد مغذی باشند. اما اگر مواد مغذی و فیبر در این فرآیند از بین بروند، این غذا دیگر سالم نخواهد بود و خوردن آن فایده‌ای ندارد.

    با این ۴ اشتباه غذای خود را از بین می‌برید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از انتخاب

    این اتفاق لزوما آگاهانه رخ نمی‌دهد و ممکن است ناآگاهانه مرتکب اشتباهات رایج آشپزی شده باشید که ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های ارزشمند را از غذای شما دور کرده باشد. اما نگران نباشید، در این مطلب به نحوه پیشگیری و اجتناب از این عادات تخریب‌کننده مواد مغذی می‌پردازیم.

     

    پختن بیش از حد سبزیجات

     

    اگر سبزیجات را به ویژه در آب جوش، بیش از حد بپزیم باعث از دست دادن مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین C و ویتامین B می‌شود. سبزیجات هرچه بیشتر بپزند، مواد مغذی بیشتری از آن‌ها در آب از بین می روند. برای حفظ مواد مغذی آن‌ها، سعی کنید سبزیجات را بخارپز کرده یا کمی تفت دهید. این روش به حفظ رنگ، طعم و مواد مغذی آن‌ها کمک می‌کند.

     

    استفاده بی اندازه از روغن

     

    مقدار کمی روغن سالم می‌تواند طعم و بافت را بهبود بخشد، اما استفاده بیش از حد برای سلامتی شما خوب نیست. زیاده روی در استفاده از روغن، به خصوص هنگام سرخ کردن، کالری اضافی به بدن می‌افزاید که می‌تواند ارزش غذایی وعده غذایی شما را کاهش دهد. فقط به اندازه‌ای از روغن استفاده کنید که تابه را کمی بپوشاند، یا گزینه‌های سالم تری مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل که حاوی چربی های خوب هستند را انتخاب کنید.

     

    گرم کردن بیش از حد روغن‌ها

     

    حرارت زیاد می تواند چربی‌های سالم موجود در روغن‌های شما را از بین ببرد. وقتی روغن خیلی داغ می شود، مواد مغذی خود را از دست می‌دهد و ترکیبات مضر آزاد می‌کند. برای جلوگیری از این امر، هنگام سرخ کردن در دمای بالا از روغن‌هایی با نقطه دود بالاتر مانند روغن آووکادو یا آفتابگردان استفاده کنید. حرارت را ملایم نگه دارید و اجازه ندهید روغن دود کند تا غذای شما خوش طعم و مغذی بماند.

     

    پوست کندن میوه‌ها و سبزیجات

     

    آیا می دانستید که مواد مغذی زیادی در پوست میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود؟ پوست کندن میوه‌ها ممکن است آن‌ها را زیباتر نشان‌ دهد، اما این کار باعث از بین رفتن فیبر، آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات خواهد شد

     

    برچسب ها: سبزیجات ، روغن ، میوه ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما