به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره اقدامات قوه قضاییه در برخورد با فساد ابربدهکاران در پروندههای کلان اقتصادی و اقدامات بانکها، گفت: در بسیاری از پروندههای اقتصادی، در ابتدا خود بانکها بهعنوان شاکی ورود کردهاند، اما در ادامه مشخص شده که برخی از این بانکها نیز در بروز مفاسد نقش داشتهاند؛ خواه بهدلیل ترک فعل، خواه بهدلیل قصور یا بیتوجهی به مقررات قانونی. این موضوع، خود منجر به ایجاد مشکلاتی در فرآیند رسیدگی به پروندهها شده است.
وی افزود: اخیراً نیز اعلام شده است که اعضای هیئتمدیره و مدیران سابق یکی از بانکهای دولتی، بهعنوان متهمان یکی از پروندههای مشهور اقتصادی (موسوم به پرونده دبش) تحت تعقیب قرار گرفته و برای آنان کیفرخواست صادر شده است.
جهانگیر ادامه داد: همچنین چند تن از مدیران بانکی دیگر نیز که بهدلایل مختلف از جمله ترک فعل، اهمال، یا مشارکت در جرایم اقتصادی تحت تعقیب قرار گرفتهاند، یا برایشان کیفرخواست صادر شده، یا در حال تحمل محکومیتاند و پروندههایشان در دست بررسی است.
اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه، در نشست خبری گفت: جزئیات محکومیت های مدیران بانکی در خصوص پرونده چای دبش بعد از نهایی شدن به اطلاع خواهد رسید.