شنبه 22 آذر 1404 - Sat 13 Dec 2025
  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400927
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1404 - 11:53

    چرا خلیج فارس ملت ایران را متحد کرد

    بدون شک وقتی از منافه ملی ایران صحبت می شود این منافع ملی ایران صرفاً عناصر مادی را شامل نمی‌شود بلکه هویت ملی و تاریخی نیز، قوام‌بخش اتحاد ملی یک کشور می‌شود.

    چرا خلیج فارس ملت ایران را متحد کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی در کش و قوس مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، دونالد ترامپ با طرح یک ادعای بی اساس از نام جعلی برای خلیج فارس استفاده کرد که شاید بیش از همه به دنبال راه اندازی جنگ روانی در ایران بود.

    ایالات متحده آمریکا  در تلاش است تا با بهانه تراشی های مختلف ایران هسته ای را از ادامه مسیر فناوردی های صلح آمیز منحرف کند در حالی که علاوه بر افکار عمومی ایران، بسیاری از کارشناسان غربی بر این باورند که واشنگتن چاره ای جز پذیرش ایران هسته ای ندارد.

    در طول هفته گذشته یکی از بهانه های ترامپ برای راه اندازی جنگ روانی در آستانه مذاکرات ایران آمریکا، طرح مسئله خلیج فارس بود.موضوعی که به اذعان نیویورک تایمز ایرانیان را متحد کرد.

    استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس در طول یک هفته گذشته توانست ملت ایران را با هر گرایش و سلیقه سیاسی، متحد کند.

    بدون شک وقتی از منافه ملی ایران صحبت می شود  این منافع ملی ایران صرفاً عناصر مادی را شامل نمی‌شود بلکه هویت ملی و تاریخی نیز،  قوام‌بخش اتحاد ملی یک کشور می‌شود.

    خلیج فارس متعلق به یک ملت است و در طول تاریخ نیز قدرت‌های بزرگ طی قراردادهایی حاکمیت ایران را بر این آب ها به رسمیت شناخته و آن را مورد تاکید قرار دادند.

    هویت ملی ایرانی با مؤلفه‌هایی همچون زبان، فرهنگ، تاریخ و سرگذشت مشترک، قوام و صلابت پیدا کرده و سبب فخر و غرور ملی مردمان آن است. ملت ایران خوب می‌دانند که حساسیت بر روی عناصر هویت ملی، بقا و استمرار آنها را در آینده تضمین خواهد کرد از این رو هر گونه اقدام خصمانه‌ای که هویت ملی آن‌ها و تاریخشان را خدشه‌دار کند، موجب واکنش همگانی شده و اتحادشان را با وجود اختلافات متعدد و سلایق گوناگون بیش از پیش مستحکم‌تر می‌کند.

    استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس نشان دهنده خباثت ترامپ است

    کامران غضنفری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راه دانا با اشاره به اینکه آنچه پیرامون استفاده از نام ساختگی برای خلیج‌فارس استفاده می شود خباثت آمریکا را بیش از پیش عیان می کند، گفت: آمریکا نشان داده است که تحت هیچ شرایط بنای  مذاکره و آشتی با ملت ایران را ندارد و با استفاده از یک نام جعلی ماهیت خود را برای ملت ایران برای چندین بار نشان می دهد.

    او این را هم گفت که استفاده از نام جعلی درباره خلیج فارس بازی رسانه ای ترامپ است اما نمی داند که این تلاش او ملت ایران را با هر گرایش سیاسی به اعتراض واخواهد داشت.

    ترامپ دوست ندارد ناوها و سربازانش در خلیج فارس غرق شوند

    مهدی کوچک زاده، نماینده مردم تهران در مجلس نیز با اشاره به اینکه احتمالا ترامپ دوست ندارد ناوها و سربازانش در خلیج فارس غرق شوند و مایل است در صورت وقوع وعده الهی جنازه‌های سربازان و کشتی ها و هواپیماهایش را در خلیج عربی جستجو کند، گفت: تغییر نام خلیج همیشه فارس توسط ترامپ قمارباز نه موجب کاهش وابستگی آن به ایران و نه افزایش سلطه شیخ‌نشین‌های کوچک بیش از حد قانونی‌شان خواهد شد.

    کوچک زاده با اشاره به اینکه این قبیل مسائل از ویژگی‌های انسان نماهای کن‌شعور است که یاوه سرایی کنند، تاکید کرد: چنین اقدامات بی اثری موجب تقویت وحدت ملی ایرانیان و آشکار شدن بیشتر چهره پلید آمریکا و ترامپ برای ملت ایران خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما