دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - Mon 12 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • حج، تنها فریضه‌ای با ساختار کاملاً سیاسی است /هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست+ فیلم

  • هیبت "تاد" فرو ریخت باز آرایی یک معادله نظامی

  • از گشت ارشاد تا حاشیه سازی برای قانون حجاب/ از داد و بیداد برای گشت ارشاد تا حمله گروهی به چند پیامک اخطار+جزئیات و عکس

  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400878
    تاریخ انتشار: 21/ارديبهشت/1404 - 16:42

    همسرکشی به دلیل خرید تلفن همراه

    معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به دستگیری مردی به جرم قتل همسرش، گفت: این مرد در مشاجره با همسرش به خاطر خرید تلفن همراه، با دستان خود، همسرش را خفه کرد.

    همسرکشی به دلیل خرید تلفن همراه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: چندی پیش مرد جوانی، هراسان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و اظهار داشت که برادرش در یک درگیری خانوادگی، همسر خودش را به قتل رسانده و در حال حاضر در منزلش حضور دارد.

    این مقام انتظامی عنوان داشت: بلافاصله با هماهنگی‌های انجام شده تیمی از مأموران کلانتری ۱۱۱ هفت چنار به محل حادثه اعزام شدند و در بررسی‌ها انجام شده مشخص شد صاحبخانه که مردی جوان است همسر خود را خفه کرده و خود نیز با حالتی نامتعادل در گوشه‌ای از منزل نشسته است.

    وی اظهار داشت: بلافاصله بازپرس ویژه قتل به محل حادثه دعوت شد و پس از بررسی صحنه جرم پرونده را به کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع داد.

    سرهنگ نثاری عنوان داشت: با حضور مأموران بررسی صحنه جرم در محل قتل و بررسی‌های انجام شده از وضعیت مقتول مشخص شد که قاتل وی را به دست خالی به قتل رسانده و مقتول بر اثر قطع مسیرهای شریان خونی به مغز دچار خفگی شده است.

    وی بیان داشت: با هماهنگی‌های انجام شده جسد مقتوله به پزشکی قانونی منتقل شد و متعاقباً متهم به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل و تحت بازجویی قرار گرفت که در نهایت لب به اعتراف گشود و پرده از راز این جنایت برداشت.

    معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به اینکه متهم در اعترافات خود علت قتل را عصبانیت شدید و ناگهانی خود در مشاجره با همسرش بیان داشته، گفت: روز حادثه متهم از محل کار به منزل می‌آید اما با فریادهای همسرش که از وی خرید گوشی تلفن همراه جدید خواستار بود مواجه شده و این مساله به عصبانیت، مشاجره لفظی و در نهایت به درگیری منجر شده که در این درگیری با دستانش گردن همسر خود را چنان فشرده که منجر به مرگش شده است.

    سرهنگ نثاری افزود: با این اعتراف پرونده در اختیار بازپرس شعبه دوم دادسرای جرایم جنایی قرار گرفت تا تعیین تکلیف قضائی در این خصوص صورت گیرد.

    برچسب ها: جرایم جنایی ، قتل ، قاتل ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما