سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400906
    تاریخ انتشار: 21/ارديبهشت/1404 - 23:40

    سلطان عینک خاورمیانه دستگیر شد

    فرمانده انتظامی شهرستان طرقبه شاندیز‌ گفت: مهره اصلی شبکه قاچاق و توزیع عینک موسوم به سلطان عینک روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در یک عملیات شناسایی و دستگیر شده که از وی ۵۰۰ میلیارد ریال محموله قاچاق کشف و ضبط شده است.

    سلطان عینک خاورمیانه  دستگیر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    سرهنگ سید جواد حسینی عصر یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در گفت و گو با خبرنگاران در طرقبه شاندیز، اظهارکرد: این فرد در عملیاتی غافلگیرانه با هویت معلوم شناسایی و دستگیر شده و تاکنون ارزش ریالی اقلام قاچاق مکشوفه از این متهم بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال می شود

     

    .وی افزود: در پی وصول خبری مبنی بر انبار و فروش مقادیر قابل توجهی عینک قاچاق و ملزومات مرتبط، بررسی موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفته و به طور ویژه هدایت گری این عملیات را فرمانده انتظامی شهرستان طرقبه شاندیز بر عهده  گرفته است.

     

    فرمانده انتظامی شهرستان طرقبه شاندیز‌ گفت: در این عملیات به صورت نامحسوس انبارهای نگهداری اموال قاچاق و واحدهای صنفی که مبادرت به فروش این اجناس می‌کردند شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه مهره اصلی شبکه قاچاق و توزیع دستگیر شد.وی ادامه داد: در بازدید اولیه از انبارها و فروشگاه بیش از ۱۲۰ هزار عینک قاچاق کشف، ضبط و مشخص شده این متهم با همدستی سایر شرکای خود اقدام به قاچاق عینک از کشورهای خارجی با کیفیت‌های کپی داشته است و با تهیه و تولید جعلی برند تجاری، جعبه و دستمال برند عینک‌ های مذکور را به مشتریان با قیمت‌های هنگفت و چند برابر قیمت واقعی آن فروخته است.

     

    سرهنگ حسینی افزود: این کلاهبردار به جهت جلب اعتماد در تعداد زیادی از صفحات مجازی که با نام خود فعالیت داشته است با استفاده از ترفندهای تبلیغاتی و ابزاری، خانم‌های بد حجاب و معرفی خود به عنوان "سلطان عینک خاورمیانه" درآمد بالایی کسب کرده است و به منظور عدم پرداخت مالیات ( فرار مالیاتی) وجوه حاصله را به حساب‌های مختلفی منتقل می کرده است.

    حسینی اظهار کرد: کماکان انبارهای دیگر این متهم به صورت شبانه ‌روزی در حال رصد و کالاهای قاچاق شناسایی و جمع‌آوری خواهند شد‌.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما