چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • حملات ایران منجر به خسارت سنگین شده است

  • تبعات جنگ علیه ایران از مرزهای منطقه فراتر رفته است

  • ایران دومین تیم پیر جام جهانی ۲۰۲۶

  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • یحیی گل‌محمدی در آستانه لژیونر شدن؟

  • بدرقه خاص تیم ملی ترکیه برای جام جهانی 2026 / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد

  • بالاخره ویزای اول برای تیم‌ملی صادر شد

  • کوثری: برخورد با آمریکایی‌ها باید تشدید شود

  • گروسی و جست‌وجوی بی‌پایان اورانیوم ایرانی + عکس

  • تفرقه‌ای که در زمان جنگ با تدبیر امام(ره) دفع شد

  • انهدام شبکه سازمان‌یافته زنان سارق در غرب کشور

  • وقتی ترس هم خسته می‌شود!

  • ترامپ، پروژه «اول آمریکا» را با خود به گور می‌برد

  • موشک‌باران پایگاه‌های آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس

  • اطلاعات افسران و پایگاه‌های محرمانه آمریکا در اختیار ماست

  • رئیس‌جمهور مادام‌العمر آمریکا!

  • انفجار خودرو در جایگاه سوخت‌گیری تهرانپارس / فیلم

  • استعفای رئیس عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400477
    تاریخ انتشار: 15/ارديبهشت/1404 - 13:10

    بازگشایی مخوف‌ترین زندان آمریکا

    رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در فضای مجازی، دستور بازگشایی زندان بدنام «آلکاتراز» را صادر کرد!

    بازگشایی مخوف‌ترین زندان آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که دستور بازسازی و بازگشایی زندان بدنام «آلکاتراز» را به سازمان فدرال زندان‌ها داده است.

    ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» نوشت: آلکاتراز را بازسازی و بازگشایی کنید! زمانی که کشوری جدی‌تر بودیم، در روزگار گذشته، برای زندانی کردن مجرمان خطرناک و نگه داشتن آنها دور از همه، تعلل نمی‌کردیم.

    زندان فدرال آلکاتراز که بدنام‌ترین و خطرناک‌ترین مجرمان همچون «آل‌کاپون» در آن زندانی بودند، در سال ۱۹۶۳ بسته شد. امروزه این زندان یکی از مقاصد توریستی مشهور سان‌فرانسیسکو محسوب می‌شود.

    ترامپ در بخش دیگری از پیام خود نوشت: امروز به سازمان زندان‌ها، وزارت دادگستری، اف‌بی‌آی و وزارت امنیت دستور می‌دهم تا آلکاتراز را بازسازی و پس از گسترش چشمگیر، آن را بازگشایی کنند.

    رئیس جمهور آمریکا این زندان را «نماد نظم و قانون» توصیف کرده بود. این زندان با توجه به موقعیت مکانی و قرار گرفتن در جزیره‌ای احاطه شده با آب‌های منجمدکننده و امواج سهمگین، امن‌ترین زندان آمریکا محسوب می‌شود. هیچ فرار موفقی از این زندان ثبت نشده است و تنها پنج زندانی در فهرست مفقودشدگان قرار دارند که گمان می‌رود در آب غرق شده باشند.

    نانسی پلوسی، رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به پیام ترامپ نوشت: آلکاتراز به عنوان زندان فدرال بیش از ۶۰ سال پیش بسته شد. این محل اکنون یک پارک بسیار مشهور ملی و جاذبه گردشگری بزرگی است. پیشنهاد رئیس جمهور چندان جدی نیست!

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما