شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 434674
تاریخ انتشار: 17/مهر/1405 - 11:35

واکنش ترامپ به ماجرای بمباران لس‌آنجلس توسط ایران

رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در تروث‌سوشال اظهارات جنجالی خود مبنی بر اینکه ایران باید دو شهر دموکرات ایالات متحده را بمباران کند را پس گرفت.

واکنش ترامپ به ماجرای بمباران لس‌آنجلس توسط ایران

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

 او در پیامی در تروث‌سوشال نوشت: رسانه‌های جعلی و مصنوعی تلاش می‌کنند این‌طور وانمود کنند که من از دشمن دعوت کرده‌ام سن‌دیگو و لس‌آنجلس را بمباران کند.

در حالی که منظور من در واقع این بود که افزایش موقت قیمت بنزین، بهای ناچیزی است که باید برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای پرداخت. اگر می‌خواهید بدانید بهای سنگین واقعاً چیست، تصور کنید بمباران سن‌دیگو و لس‌آنجلس چه پیامدهایی خواهد داشت.

من فقط می‌خواستم میان دو موضوع مقایسه‌ای انجام دهم؛ از یک سو، پرداخت هزینه‌ای اندکی بیشتر برای بنزین در مدتی کوتاه و از سوی دیگر، بمباران شهرهای بزرگ کشورمان. همه منظورم را فهمیدند؛ رسانه‌های جعلی هم آن را فهمیدند، اما همچنان به انتشار این ادعا ادامه می‌دهند که من از دشمن خواسته‌ام دو شهری را بمباران کند که دوستشان دارم.

منظورم کاملاً روشن است، اما این افراد منحرف‌اند.

واکنش ترامپ به ماجرای بمباران لس‌آنجلس توسط ایران

 

 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما