شنبه 30 فروردين 1404 - Sat 19 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399184
    تاریخ انتشار: 28/فروردين/1404 - 17:08

    آمار تعداد روزانه شهدای کودک در غزه

    سخنگوی بزرگترین نهاد بین‌المللی در حوزه کودکان، امروز پنجشنبه، آمار تکان‌دهنده‌ای از شرایط حاکم بر نوار غزه ارائه کرد و از جامعه جهانی درخواست کمک کرد.

    آمار تعداد روزانه شهدای کودک در غزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    «وضعیت نوار غزه خطرناک است و ما در لبه پرتگاه قرار داریم» . این را کاظم ابوخلف سخنگوی یونیسف (صندوق کودکان سازمان ملل متحد) در فلسطین، در گفت‌وگو با شبکه الجزیره بیان کرد.


    این سخنان در حالی بیان شد که در سی و یکمین روز از ازسرگیری تجاوزات به نوار غزه، اشغالگران قتل عام جدیدی در نوار غزه به نام خود ثبت کردند و بیش از ۲۳ فلسطینی را به شهادت رساندند.
    در بامداد امروز بر اثر بمباران چادرهای آوارگان در منطقه مواصی خان یونس توسط اشغالگران بیش از ۱۵ فلسطینی از جمله ۱۰ نفر از اعضای یک خانواده در آتش سوختند که بیشتر آنها زن و کودک بودند و تعدادی دیگر مجروح شدند.

    ۶ فلسطینی از یک خانواده نیز در حمله هوایی اسرائیل که چادر اسکان آوارگان در پروژه بیت لاهیا در شمال نوار غزه را هدف قرار داد، شهید شدند، ۷ نفر از اعضای یک خانواده دیگر نیز در حمله پهپادهای اسرائیلی به چادر اسکان آوارگان در اردوگاه جبالیا به شهادت رسیدند.

     
    سخنگوی یونیسف درباره شرایط حاکم بر نوار غزه در سایه تداوم جنایات رژیم صهیونیستی گفت که «میانگین تعداد کودکان کشته‌شده در غزه از آغاز جنگ به ۲۷ نفر در روز رسیده است».

    ابوخلف در ادامه از جامعه بین‌الملل خواست که برای گرفتن مجوز ورود کمک‌ها به غزه فشار بیاورد. ورود کمک‌ها به غزه نباید به ابزاری برای معامله و چانه‌زنی تبدیل شود.


    سخنگوی یونیسف در ادامه ارائه جدیدترین آمار از جنگ غزه، گفت که ۳۹ هزار کودک یتیم در غزه وجود دارند. شمار کسانی که به شدت نیاز است از نوار غزه خارج شوند، ۱۶ هزار نفر است که ۴ هزار نفر از آنها کودک هستند.
     

    این در حالی است که اسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیروز تأکید کرد که اسرائیل اجازه ارسال کمک به نوار غزه را نخواهد داد و آن را ابزاری برای فشار به حماس می‌داند. حماس نیز در واکنش به این اظهارات آن را «اعتراف عمومی به جنایت جنگی» خواند.

    حماس از دادگاه کیفری بین‌المللی خواست سران اشغالگر از جمله «تروریست‌هایی» چون نتانیاهو، کاتز و بن‌گویر» را تحت تعقیب قرار دهد و آنها را در قبال جنایاتشان بازخواست کند.

    خانواده‌های اسرای اسرائیلی نیز با بیان اینکه طرح کاتز برای غزه صرفاً یک توهم است، اعلام کردند که تنها راه‌حل، آزادی همه اسرا از طریق توافق است، حتی اگر بهای آن پایان جنگ باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما