دوشنبه 01 تير 1405 - Mon 22 Jun 2026
  • جزئیات جدید از مراسم تشییع و تدفین امام مجاهد شهید

  • صادرات ۳۶ میلیون بشکه نفت ایران در یک هفته

  • جزئیات شارژ سهمیه بنزین تیرماه

  • ساعت مچی و نشانه‌های یک ذهن منظم

  • بلوف خنده‌دار ترامپ با ادعای «فرشته نگهبان»+ عکس

  • خشم تل‌آویو، تمکین اعراب؛ ایران چگونه معادلات منطقه را تغییر داد؟

  • تیم ملی فوتبال ایران در چه صورتی به دور بعدی جام‌جهانی صعود خواهد کرد؟

  • کامنت کیلیان امباپه برای بیرانوند +عکس

  • شهید چمران فیزیکدان و فرمانده بود

  • عراقچی نتایج مذاکرات سوئیس را تشریح کرد

  • شباهت عجیب ترامپ به پنگوئن ها

  • گردباد ناگهانی مراسم سیاسی را برهم زد / فیلم

  • سرنگونی گاومیش در هجوم گروهی شیرها / فیلم

  • سوخو-۳۰های روسی در راه ایران؛ تغییر موازنه قدرت در آسمان خاورمیانه

  • خشم قلعه‌نویی در جام جهانی پیچید + عکس

  • زمان ثبت‌نام حج تغییر کرد + عکس

  • دستور مهم هیأت مذاکره کننده ایرانی در سوئیس

  • قیمت نقره امروز یکشنبه ۳۱ خرداد

  • آغاز نشست چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در سوئیس

  • وضعیت بورس یکشنبه ۳۱ خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399197
    تاریخ انتشار: 28/فروردين/1404 - 20:48

    گروسی تهران را ترک کرد

    رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که دیروز چهارشنبه ۲۷ فروردین برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات کشورمان به تهران سفر کرده بود، امروز پنج شنبه تهران را ترک کرد.

    گروسی تهران را ترک کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از دیدار با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی و همچنین بازدید از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای تهران را به مقصد وین ترک کرد.

     
    به گزارش ایرنا، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چهارشنبه ۲۷ فروردین وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد و مورد استقبال رسمی بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی قرار گرفت.
     
    رافائل گروسی پیش‌تر و در ۲۳ آبان ۱۴۰۳، برای نخستین بار در دولت چهاردهم راهی ایران شده بود. مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در جریان سفر سال گذشته با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه دیدار کرد. مدیرکل آژانس پیش از سفر به ایران در گفت‌وگو با نشریه فرانسوی لوموند گفت: «ما بخشی از گفت وگوی دوجانبه آقای عراقچی و ویتکاف نیستیم، اما نسبت به آن بی تفاوت نیستیم. آنها به خوبی می دانند که ما باید نظر خود را در مورد هر توافق احتمالی ارائه دهیم زیرا ما باید آن را تأیید کنیم».

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما