شنبه 30 فروردين 1404 - Sat 19 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399156
    تاریخ انتشار: 28/فروردين/1404 - 12:45

    چه کسانی ویتکاف را در مسقط همراهی کردند؟+ فیلم

    با توجه به افراد حاضر در تیم مذاکره‌کننده آمریکایی در مسقط عمان، دونالد ترامپ گروهی متشکل از کارشناسان خبره اطلاعاتی، اقتصادی و رسانه‌ای را برای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران انتخاب کرده است.

    چه کسانی ویتکاف را در مسقط همراهی کردند؟+ فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق ،

    بلاخره در روز شنبه شهر مسقط در عمان میزبان گفتگو غیرمستقیم تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا بود.

    سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در راس تیم مذاکره‌کننده ایرانی حاضر شد و پس از پایان مذاکرات در صفحه توئیتری خود نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم با فرستاده ویژه ایالات متحده، استیو ویتکاف، با میزبانی و میانجیگری برادرم جناب بدر البوسعیدی از سلطنت عمان سازنده و امیدوارکننده بود. عراقچی در ادامه افزود که هفته آینده روند مذاکرات بین ایران و آمریکا، ادامه خواهد یافت.

    ساعاتی بعد، بازتاب قابل توجهی از مذاکرات در شبکه‌های بین‌المللی منعکس شد که خبر از عملکرد پرافتخار تیم مذاکره‌کننده ایرانی ‌می‌داد. از رسانه‌های صهیونیستی تا تحلیلگران شبکه‌های ضدایرانی بی‌بی‌سی و اینترنشنال، به دست برتر ایران در مذاکرات و عقب‌نشینی ترامپ تحت‌تأثیر جایگاه بزرگ ایران اشاره داشتند.

    این مذاکره پرسروصدا باعث شد تا توجه رسانه‌ها به تیم مذاکره‌کننده آمریکایی‌ها نیز معطوف شود، نفر اول در تیم مذاکره کننده استیو ویتکاف است، استیو ویتکاف، سرمایه‌گذار املاک یهودی و دوست قدیمی دونالد ترامپ، به‌تازگی به‌عنوان نماینده ویژه او در خاورمیانه منصوب شده است.

    او تجربه‌ای در دیپلماسی ندارد، اما به‌دلیل رابطه نزدیک با ترامپ و حمایت از اسرائیل و سیاست‌های او، این سمت را به‌دست آورده است. ویتکاف از حامیان خروج آمریکا از برجام است و معتقد است قطع منابع مالی ایران مانع حمایت آن از «تروریسم جهانی» می‌شود.

    ویتکاف در سال ۱۹۸۰ مدرک لیسانس و سه سال بعد دکترای حقوق خود را از دانشگاه هافسترا دریافت کرد. او از ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۶ وکیل املاک در شرکت حقوقی رزنمن‌اند کالین در نیویورک بود. در سال ۱۹۸۵، شرکت استلار منیجمنت را با همکاری لری گلاک تأسیس کرد که بر خرید و مدیریت ساختمان‌های مسکونی ارزان‌قیمت در مناطق واشینگتن هایتس و نورث‌وست برانکس متمرکز بود.

    از سال ۱۹۹۷، ویتکاف گروه ویتکاف (Witkoff Group) را تأسیس کرد و بر توسعه پروژه‌های املاک لوکس و تجاری تمرکز نمود. این شرکت در پروژه‌های برجسته‌ای مانند بازسازی ساختمان دیلی نیوز در میدتاون منهتن (طراحی ریموند هود و مید هاولز)، ساختمان تاریخی وول‌ورث در منهتن، پروژه ۳۳ میدن لین (که ۱۳ طبقه آن به مدت ۲۵ سال به بانک فدرال رزرو نیویورک اجاره داده شد) و هتل پارک لین در منهتن نقش داشته است. در فلوریدای جنوبی نیز پروژه‌های لوکسی مانند شل‌بی (Shelby) و شور کلاب (Shore Club) توسط گروه ویتکاف اجرا شده است.

    ویتکاف از سال ۲۰۲۰ عضو گروه‌های صنعتی احیای بزرگ اقتصاد آمریکا در دوره اول ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ برای مقابله با اثرات اقتصادی همه‌گیری کووید-۱۹ شد.

    این فعالیت ویتکاف در سال ۲۰۲۰ با حمایت مالی جدی کمیته اقدام سیاسی دونالد ترامپ و همراهی نزدیک او در پروژه‌های تجاری و سیاسی آمریکایی جا گرفت و رشد کرد.

    استیو ویتکاف علاوه بر مذاکرات غیرمستقیم با ایران، تاکنون در مذاکرات مهمی دیگری مشارکت داشته است ازجمله مذاکرات آتش‌بس و تبادل گروگان بین اسرائیل و حماس در دوحه (ژانویه ۲۰۲۵)، و مذاکرات غیررسمی با روسیه به عنوان نماینده ترامپ برای بحران اوکراین در رزومه ویتکاف وجود دارد.

    بررسی زندگی خصوصی یک دیپلمات در سفر به عمان! / چه کسانی ویتکاف را در مسقط همراهی کردند؟+ تصاویر

    استیو ویتکوف فرزند مارتین، لوئیس ویتکاف تولیدکننده پالتوهای زنانه است و ریشه خانوادگی او به پدربزرگ و مادربزرگ پدری‌اش بازمی‌گردد که از مهاجران امپراتوری روسیه بودند.

    زندگی شخصی او فراز نشیب‌هایی داشته از جمله درگذشت پسرش، اندرو، در سال ۲۰۱۱ به دلیل اوردوز دارویی در سن ۲۲ سالگی. در حوزه خانوادگی، دو فرزند دیگر او، زک که به عنوان معاون اجرایی توسعه فعالیت می‌کند و الکس که مدیرعامل مشترک است، در گروه ویتکاف نقش‌های کلیدی دارند و به ادامه فعالیت‌های تجاری او کمک می‌کنند. ویتکوف همچنین به گلف علاقه‌مند است و یکی از همبازی‌های اوقات فراغت دونالد ترامپ در سفرهای تفریحی اوست.

    آشنایی با متخصص جنگ اطلاعاتی در بهار عربی

    اریک تراگر، متخصص سیاست مصر و اخوان‌المسلمین، تا سال ۲۰۱۷ پژوهشگر ارشد مؤسسه واشنگتن بود. او در طول جنبش‌های مصر و حوادث دوران حسنی مبارک در سال ۲۰۱۱، شخصاً در مصر حضور داشت و به‌طور مکرر به این کشور رفت‌وآمد می‌کرد تا با رهبران دولت، ارتش، احزاب سیاسی، رسانه‌ها و جامعه مدنی مصر مصاحبه‌های مستقیم انجام دهد. نوشته‌های او در نشریات متعددی از جمله نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، فارین افیرز، آتلانتیک و نیو ریپابلیک منتشر شده است.

    تراگر نویسنده کتاب «پاییز عربی: چگونه اخوان‌المسلمین مصر را در ۸۹۱ روز به دست آورد و از دست داد» (انتشارات دانشگاه جورج‌تاون، ۲۰۱۶) است که به شرح صعود سریع اخوان‌المسلمین مصر به قدرت می‌پردازد؛ صعودی که با انتخاب محمد مرسی به‌عنوان رئیس‌جمهور در سال ۲۰۱۲ به اوج رسید. این کتاب همچنین به سقوط ناگهانی اخوان‌المسلمین تنها یک سال بعد اشاره می‌کند و تا حدی درباره وضعیت کنونی سیاست مصر و چشم‌اندازهای بازگشت احتمالی اخوان‌المسلمین تحلیل ارائه می‌دهد.

    تراگر همچنین در جایگاه استاد دانشگاه پنسیلوانیا، جایی که تحقیقات دکتری او بر احزاب مخالف در مصر متمرکز بود فعالیت کرده است. از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۷، او به‌عنوان پژوهشگر فولبرایت در حوزه تمدن‌های اسلامی در مصر زندگی کرد، در دانشگاه آمریکایی قاهره تحصیل کرد و مدرک کارشناسی ارشد خود را در مطالعات عربی با تمرکز بر مطالعات اسلامی دریافت نمود. او از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۶ پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه هاروارد با مدرک علوم سیاسی و گواهینامه‌های زبان در عربی و عبری، به‌عنوان دستیار پژوهشی در مؤسسه واشنگتن فعالیت داشت.

    تراگر همچنین به عنوان عضو کارکنان کمیته خدمات مسلح سنا نیز برای سناتورهای جیم اینهوف (دسامبر ۲۰۱۸ تا ژانویه ۲۰۲۳) و راجر ویکر (از ژانویه ۲۰۲۳)، فعالیت داشته است.

    او همچنین از نوامبر ۲۰۱۷ تا دسامبر ۲۰۱۸ برای سناتور باب کورکر در کمیته روابط خارجی سنا کار کرده است. او در حال حاضر عضو کارکنان حرفه‌ای کمیته روابط خارجی سنا برای خاورمیانه و آفریقای شمالی، کارشناس هسته‌ای وزارت امورخارجه و مدیر ارشد شورای امنیت ملی برای خاورمیانه است.

     

    این نویسنده و تحلیلگر سیاسی، بر مسائل خاورمیانه تمرکز دارد و بارها از دریچه کشورهای عربی و بهار عربی به مسائل ایران پرداخته است. او در مقاله‌ای در سال ۲۰۱۳ در مؤسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک، با انجمن سیاست خارجی گفت‌وگو کرد و به بررسی دیدگاه رهبران مصر نسبت به استراتژی منطقه‌ای ایران پرداخت. او از همان ابتدا تلاش می‌کرد تا محبوبیت ایران در جهان عرب، به‌ویژه مصر، را خدشه‌دار و در معرض تهدید توصیف کند.

    علاوه بر این، تراگر در سال ۲۰۱۷ درباره نقش قطر در خاورمیانه و روابط آن با اخوان‌المسلمین و ایران نیز تحلیل ارائه کرد. این تحلیل‌ها ممکن است در برخی محافل سیاسی به‌عنوان مواضع تند یا بحث‌برانگیز تلقی شوند، اما هیچ گزارش مستقیمی از جنجال یا حاشیه خاصی با ایران یافت نشد.

    فعالیت تراگر در فضای مجازی نیز قابل‌توجه است. توییت‌های تحلیلی کمی از تراگر درباره ایران یافت می‌شود، اما بااین‌حال، کامنت‌هایی که در واکنش به او منتشر شده‌اند نشان می‌دهند که وی توییت‌های گذشته خود درباره ایران را حذف کرده است. اغلب این توییت‌ها همزمان با مذاکرات برجام، طی سال‌های ۲۰۱۳ تا حواشی پس از امضای آن (۲۰۱۷)، منتشر شده بودند.

    در یکی از توییت‌های نادر تراگر در سال ۲۰۲۱، در واکنش به سخنرانی جیم اینهوف، سناتور آمریکایی، در صحن سنا، او به دولت جو بایدن درباره مذاکرات با ایران هشدار می‌دهد. او در این توییت ایران را با عبارت «بازیگر بد در منطقه» توصیف می‌کند و معتقد است نباید توافقی ضعیف یا ناکارآمد با ایران، به‌معنای غیرقابل‌اعتماد یا مشکل‌ساز، منعقد شود. ازاین‌رو، وی سال‌ها به‌عنوان استراتژیست در کمیته خدمات مسلح سنا با جمهوری‌خواهان همکاری داشته است.

    تراگر همچنین از حامیان عملیات تروریستی حمله به کاروان شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس بود و این تصمیم رئیس جمهور وقت آمریکا را بسیار جسورانه خوانده بود.

    مورگان اورتگاس و شرکت در جشن هانوکا کاخ صدام حسین

    نفر دوم در تیم مذاکره کننده آمریکا مورگان اورتگاس است، دیپلمات، تحلیلگر اطلاعاتی، مشاور سیاسی و افسر ذخیره نیروی دریایی آمریکا، ویتکاف را در مسقط همراهی کرده است. او از ژانویه ۲۰۲۵ به‌عنوان معاون فرستاده ویژه رئیس‌جمهور (جانشین ویتکاف) برای صلح خاورمیانه منصوب شد و پیش‌تر، طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا بود.

    اورتگاس دارای مدرک لیسانس علوم سیاسی از کالج فلوریدای جنوبی و دو مدرک کارشناسی ارشد در «مدیریت بازرگانی و دولت» از دانشگاه جانز هاپکینز است. او از نوجوانی در مسابقات زیبایی برنده چند جایزه برای کسب بورسیه تحصیلی شد و نهایتا در مسابقه Miss Florida Beauty بورسیه‌ای ۳,۰۰۰ دلاری دریافت کرد.

    او از سال ۲۰۱۴ افسر اطلاعاتی ذخیره نیروی دریایی آمریکا بوده و در ژانویه ۲۰۲۵ به درجه ناخدای دوم ارتقا یافت. اورتگاس در دولت‌های بوش، اوباما و ترامپ فعالیت کرده است؛ از جمله در سال ۲۰۰۷ به‌عنوان افسر امور عمومی در آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) خدمت کرد و چند ماه در بغداد، عراق، مستقر بود. او در این دوره به آیین یهودیت گروید و در مراسمی در یکی از کاخ‌های صدام حسین در بغداد شرکت کرد. اورتگاس درباره تجربه شخصی‌اش از جشن هانوکا (جشن یهودی) در کاخ صدام حسین، به‌عنوان اولین تجربه حضور در جشن‌های یهودی یاد می‌کند.

    اورتگاس طی سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ در وزارت خزانه‌داری به فعالیت خود ادامه داد و در دفتر اطلاعات و تحلیل این وزارتخانه، بر مسائل شمال آفریقا و خاورمیانه تمرکز داشت. او همچنین از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱، به‌عنوان معاون وابسته خزانه‌داری در سفارت آمریکا در ریاض، بر مبارزه با جریان‌های مالی غیرقانونی متمرکز بود.

    این تحلیلگر اطلاعاتی آمریکایی در بخش اقتصادی و رسانه‌ای نیز بسیار فعال بوده است. او از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ مدیریت روابط جهانی در بانک استاندارد چارترد را برعهده داشت و با مشتریانی از آسیا و آفریقا همکاری کرد. او از ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ گروه کسب‌وکار ژئواستراتژیک EY را تأسیس کرد و تحلیل ریسک‌های ژئوپلیتیکی برای سرمایه‌گذاران ارائه داد. اورتگاس پیش از سخنگویی وزارت امور خارجه، تحلیلگر امنیت ملی در برنامه‌هایی مانند Fox News Sunday و Outnumbered بود و حتی پس از پذیرش این سمت نیز در این نقش فعالیت کرد.

    او از سال ۲۰۱۹ به‌عنوان سخنگوی وزارت امور خارجه در دولت اول ترامپ، تحت هدایت مایک پمپئو، منصوب شد. او در جریان توافق‌های ابراهیم (عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و امارات، بحرین، و سودان) نقش داشت و همزمان کمپین‌هایی علیه چین، روسیه، و ایران طراحی کرد.

    اورتگاس در این دوره، سیاست‌های دولت آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در حوزه فناوری هسته‌ای، را موبه‌مو اجرا کرد و در بخش رسانه‌ای، سخنرانی‌های جنجالی و تندی در این‌باره ایراد کرد که در شبکه‌های ضدایرانی بازتاب یافت.

    اورتگاس پس از پایان مأموریتش در وزارت امور خارجه، تا سال ۲۰۲۲ مشاور ارشد مرکز اسکاوکرافت در شورای آتلانتیک بود. در دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن، او در برنامه‌های تلویزیونی شبکه‌های ضدایرانی مانند اینترنشنال حضور یافت و به بهانه‌های مختلف، از جمله مسائل زنان و انرژی هسته‌ای، علیه جمهوری اسلامی ایران سخن گفت.

    اورتگاس پس از پیروزی دونالد ترامپ در دوره دوم ریاست‌جمهوری، به‌عنوان معاون استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، منصوب شد. ترامپ در اعلام این انتصاب اشاره کرد که اورتگاس در گذشته با او اختلافاتی داشته است، از جمله انتقاد از مواضع انزواگرایانه وی در سال ۲۰۱۶، اما به‌دلیل حمایت قوی جمهوری‌خواهان برای این سمت انتخاب شده است.

    حضور این افراد در تیم مذاکره‌کننده آمریکایی نشان می‌دهد که دونالد ترامپ گروهی متشکل از کارشناسان خبره اطلاعاتی، اقتصادی و رسانه‌ای را برای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران انتخاب کرده است.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما