جمعه 29 فروردين 1404 - Fri 18 Apr 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ با صدای بلند فکر می‌کند!

  • اجرایی کردن شعار سال، دستور کار جدی سه قوه باشد/ دنیای اسلام باید یک حرکت جدی مقابل جنایات بی‌سابقه باند تبهکار در غزه انجام دهد+ عکس و فیلم

  • جانشین شاه ماهی در پرسپولیس کیست؟

  • هدف اصلی برجام که ظریف زیر آن زد + عکس و فیلم

  • پیام تسلیت به خانواده محترم اکبری

  • دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است / تأکید امام خامنه‌ای بر تقویت مستمر آمادگی‌های حداکثری + عکس و فیلم

  • علت اینکه ایران وارد مذاکرات شد چیست ؟

  • موانع داخلی خلع سلاح مقاومت

  • مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!

  • چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟

  • مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی!

  • سیاستمداری که بازی سیاسی" استعفاء کردن" را بخوبی بلد است

  • نیت ما رسیدن به توافق شرافتمندانه است/ مذاکرات غیر مستقیم و فقط در موضوع هسته‌ای است + فیلم

  • چه کسی برای مذاکره شرط تعیین کرد؟+عکس

  • نتیجه مذاکرات شنبه؛ یک هیچ به نفع ما

  • ایران از گفت و گو هراس ندارد

  • قدردانی از یک حرکت شایسته رئیس جمهور و چند سوال مهم

  • برای فرار از یمن، ترامپ دست به دامان ایران شد

  • ترامپ و سفر شتاب زده نتانیاهو!

  • اسرائیل در آدم‌کشی به سیم آخر زده است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 398643
    تاریخ انتشار: 21/فروردين/1404 - 21:39

    مهلت ۳ هفته‌ای ترامپ به نتانیاهو برای پایان جنگ غزه

    منابع آ؛مریکایی خبر دادند که صبر دونالد ترامپ در خصوص ادامه جنگ غزه و آزاد نشدن اسرای نزد حماس لبریز شده است.

    مهلت ۳ هفته‌ای ترامپ به نتانیاهو برای پایان جنگ غزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل، پس از دیدارش با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در روز دوشنبه گذشته در واشنگتن، با افتخار اعلام کرد که ترامپ از تلاش‌های او برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی تمجید کرده است.

     
    با این حال، روزنامه عبری‌زبان یدیعوت آحارونوت امروز (پنج‌شنبه) به نقل از منابع آمریکایی گزارش داد که صبر ترامپ ظاهراً رو به پایان است و ممکن است به نتانیاهو بیش از سه هفته برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه فرصت ندهد.
     
    این روزنامه نوشت که نتانیاهو پس از دیدار با ترامپ در کاخ سفید، ترجیح داد بر سخنان رئیس‌جمهور آمریکا درباره نحوه رسیدگی او به پرونده ۵۹ اسیر اسرائیلی که همچنان در غزه نگهداری می‌شوند، تمرکز کند.
     
    از تعداد این ۵۹ اسیر، ۲۴ اسیر زنده و ۳۴ اسیر دیگر عمدتا در حملات رژیم اشغالگر کشته شده‌اند.
     
    نتانیاهو پیش از بازگشت به سرزمین‌های اشغالی گفته بود: «رئیس‌جمهور به من نگاه کرد و به خبرنگاران حاضر گفت: این مرد تمام وقت خود را صرف آزادسازی گروگان‌ها (اسرا) می‌کند». اما به نوشته این روزنامه، به‌نظر می‌رسد ترامپ در پشت پرده در حال از دست دادن صبر خود است و به‌دنبال توافقی جامع است که به‌زودی منجر به آزادی تمامی اسرا و پایان جنگ در غزه خواهد شد.
     
    این روزنامه به نقل از برخی منابع آمریکایی که نامی از آن‌ها نبرده، گزارش داده که این منابع روز چهارشنبه به خانواده‌های اسرا گفته‌اند موضوع اسرا در دیدار دوشنبه بین دو رهبر در کاخ سفید توجه زیادی را به خود جلب کرده است. به گفته این منابع، آمریکا در حال اعمال فشار برای رسیدن به توافقی است که بازگرداندن اسرا را در قالب یک ابتکار بزرگ‌تر در خاورمیانه دنبال می‌کند؛ ابتکاری که هدف آن پایان دادن به جنگ غزه و سپس حرکت به‌سوی عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی است.
     
    بر اساس ادعای این گزارش، گفت‌وگوها با ایران درباره پرونده هسته‌ای نیز بخشی از این طرح جامع به‌شمار می‌رود و به‌صورت جداگانه دنبال نمی‌شود. آمریکایی‌ها خواهان آزادی گروه‌به‌گروه اسرا نیستند، بلکه به‌دنبال توافقی فراگیر و گسترده هستند.
     
    دفتر نخست‌وزیری اسرائیل نیز روز چهارشنبه به نقل از آن‌چه «یک منبع بلندپایه» خوانده شده، اعلام کرد: «ترامپ از سیاست نخست‌وزیر در زمینه شکست حماس و اعمال فشار نظامی برای آزادی گروگان‌ها، حمایت کامل می‌کند. فشار سیاسی ایالات متحده بر میانجی‌گران، همراه با فشار نظامی اسرائیل، دستیابی به توافق را نزدیک‌تر کرده‌است».
     
    با این حال، ترامپ در اظهارات خود در روز دوشنبه که عمدتاً بر طرح واشنگتن برای آغاز گفت‌وگوهای مستقیم با ایران درباره پرونده هسته‌ای متمرکز بود، گفت: «ما در تلاشیم که همه گروگان‌ها را آزاد کنیم. من می‌خواهم پایان جنگ را ببینم و امیدوارم این اتفاق به‌زودی بیفتد».
     
    ترامپ در کنفرانس خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید افزود: «ما با مسئله گروگان‌ها روبه‌رو هستیم؛ در تلاشیم آن‌ها را بیرون بیاوریم. این روند طولانی شده، در حالی‌که نباید این‌قدر طول بکشد. امیدوارم اسرائیلی‌ها من را دوست داشته باشند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا گروگان‌ها را آزاد کنیم؛ مردم اسرائیل هم همین را می‌خواهند. ما در حال بررسی آتش‌بس دیگری هستیم. او (نتانیاهو) رهبر بزرگی است و برای آزادی گروگان‌ها سخت تلاش می‌کند. وضعیت دشواری است». نتانیاهو نیز در پاسخ گفت: «شریکی خوب دارم».
     
    نتانیاهو نیز روز سه‌شنبه، در سخنانی پس از دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر به گفته ترامپ مبنی بر اینکه او «تمام وقت خود را صرف آزادی گروگان‌ها می‌کند» اشاره کرد و گفت: «امیدوارم این سخنان، دروغی را که هر روز درباره بی‌توجهی من به اسرا منتشر می‌شود، رسوا کند. این مسئله برای من اهمیت دارد، پیگیر آن هستم و در نهایت موفق خواهیم شد»
     
    نخست‌وزیر رژیم اشغالگر همچنین بر کوچ اجباری اهالی غزه تأکید کرد و گفت: «ما همچنین درباره دیدگاه رئیس‌جمهور ترامپ گفت‌وگو کردیم، زیرا اکنون با کشورهایی در حال تماس هستیم که درباره احتمال پذیرش شمار زیادی از ساکنان غزه صحبت می‌کنند. این موضوع مهمی است، چون در نهایت باید همین اتفاق بیفتد».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما