به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا
بر اساس اعلام منابع فلسطینی در جریان حملات اشغالگران صهیونیست به مناطق مختلف نوار غزه از بامداد امروز ۴۵ شهروند فلسطینی به شهادت رسیده که ۳۵ نفر از آنها مربوط به جنایت انجام شده توسط اشغالگران در منطقه الشجاعیه در شرق غزه بوده است.
همچنین الجزیره به نقل از منابع پزشکی گزارش داد شمار شهدای بمباران وحشیانه محله شجاعیه در شرق غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی به ۳۵ نفر رسیده است. تاکنون بیش از ۵۰ نفر هم در این حمله زخمی شدند و افراد زیادی نیز هنوز زیر آوار هستند.
پیش از این وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در بیانیهای اعلام کرده بود که در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به این باریکه ۳۳ فلسطینی به شهادت رسیده و ۴۱ نفر نیز زخمی شدند.
همچنین پیکرهای ۳ نفر از شهدا نیز به تازگی از زیر آوار خارج و به بیمارستان منتقل شده است. این در حالی است که هنوز پیکرهای شماری از شهدای این حملات در خیابانها و زیر آوار است و نیروهای امداد و نجات نتوانستهاند به آنها دسترسی پیدا کنند.
وزارت بهداشت غزه افزود از آغاز مجدد جنگ و حملات دشمن صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس گذشته تاکنون، ۱۴۸۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۳۶۸۸ نفر نیز زخمی شدند.
همچنین شمار شهدای جنگ از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۰۸۴۶ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۱۵۷۲۹ نفر افزایش یافته است.
طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، هنوز بیش از ۱۱ هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.