به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فرارو؛
پس از یک واکنش تاخیری به اعمال تعرفههای روز جمعه، ارزهای دیجیتال سرانجام شروع به ریزش کردهاند. بیتکوین به زیر پایینترین سطح هفتگی خود سقوط کرد و در صندوقهای etf بیت کوین صف سنگین فروش تشکیل شده است. در ادامه، موجی از لیکوئید معاملات بیت کوین به بزرگی ۳۲۵ میلیون دلار در موقعیتهای لانگ گزارش شد. سایر آلتکوینهای اصلی نیز ضربه خوردند، به طوری که ارزهای سولانا، ریپل و دوجکوین، شاهد لیکوئید موقعیتهای لانگ از ۱۹.۵ الی ۷.۸ میلیون دلار بودند. در گزارش روزانه بازار رمزارز، وضعیت کلی بازار و چشمانداز آن در ۲۴ ساعت آینده بررسی میشود.
آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم: سقوط و فراتر از آن!
در حال حاضر بیت کوین در منطقه ۷۷ هزار دلار در نوسان است. این ارز برتر طی ۲۴ ساعت گذشته با از دست دادن سطح کلیدی ۸۱ هزار دلار، ۷.۴۰ درصد افت قیمت داشته است. دامنه نوسانات بیت کوین ۷.۶ درصد بوده و بین قیمت ۸۳,۲۰۴ دلار به عنوان بیشترین و ۷۶,۶۶۶ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است که به عنوان سطوح مقاومت و حمایت محلی عمل میکنند. تسلط بیت کوین بر بازار رمزارز با ۰.۹۷ درصد افزایش به ۶۳.۵۰ درصد، بالاترین سطح از فوریه ۲۰۲۵ رسید.
از نظر تحلیل تکنیکال، با از دست رفتن سطح مهم ۸۱ هزار دلار، شتاب نزولی در بیت کوین شدت گرفته. صف فروش صندوقهای ETF هنوز پابرجاست و بیت کوین به سمت منطقه تقاضا در ۷۱۸۹۶ دلار در حرکت است.
اتریوم که از ریزشهای اخیر بازار رمزارز ضربهی سنگینتری را متحمل شده، با سقوط به پایینترین سطح خود از اکتبر ۲۰۲۳، نسبت به بالاترین قیمت تاریخی خود ۶۵ درصد افت قیمت یافت.
در حال حاضر اتریوم در منطقه ۱۵۰۰ دلار در حال معامله است و طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴ درصد افت قیمت داشته است. دامنه نوسانات اتریوم حدود ۱۶ درصد گزارش شده است و بین قیمت ۱,۸۰۰ دلار به عنوان بیشترین و ۱,۵۲۱ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است. از نظر تحلیل تکنیکال، با از دست رفتن حمایت ۱۷۸۰ دلار، شتاب نزولی در اتریوم افزایش یافته است. در صورتی که کف ۱۵۰۰ دلار جلوی ریزش را نگیرد، مقصد بعدی اتریوم ۱۳۶۵ دلار خواهد بود.
عجیبترین اتفاق در ۲۴ ساعت گذشته: پرواز آرگو برفراز ویرانه
با وجود ریزش سنگین در بازار رمزارز، آرگو با نماد AERGO رشد عجیب ۲۳.۶ درصدی را در ۲۴ ساعت گذشته ثبت کرد. عجیبتر از آن اینکه این رشد با انفجار ۶۰۰ درصدی حجم معاملات اتفاق افتاد.
در نگاه اول، شاید این ارز یک فرصت سرمایهگذاری عالی برای زیاندیدگان سایر رمزارزها به نظر برسد، بخصوص اینکه در رتبه قابل قبول ۴۹۲ قرار دارد و بهترین عملکرد را میان ۵۰۰ ارز برتر به ثبت رسانده. اما خوب است بدانید، در ماه گذشته صرافی بایننس این ارز را بنا به علتهای امنیتی، مشکل در نقدینگی و تعهد تیم پروژه از لیست خود حذف کرد.
همچنین ۸۰ درصد از عرضه در گردش این رمزارز در اختیار ۱۰ آدرس برتر قرار دارد که میتواند حتی متعلق به یک شخص باشد؛ بنابراین این ارز جزو رمزارزهای مشکوک و پرخطر و در واقع یک دام بالقوه به حساب میآید.
ارزهای برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار
به علت ریزشهای سنگین، در ردیفهای اول ارزهای برنده فقط استیبل کوینها جاخوش کردهاند و ارزهای برنده صرفا ارزهای دسته طلا و رمزارزهایی بودند که نسبت به سایرین افت کمتری را تجربه کردند.
کاوا (KAVA) با ۰.۳۶ درصد افت، صدر نشین لیست ارزهای برنده است. در ردیف دوم تترگلد (XAUt) با ۰.۵ درصد افت، در ردیف دوم و ارز پکس گلد (PAXG) با ۰.۶۴ درصد افت در رتبه سوم قرار دارد.
اما براچین با سقوط ۲۵.۵ درصدی خود اولین ارز بازنده امروز است. ارز بعدی زی کش (ZCASH) با ۲۲.۵ درصد افت، دومین ارز با بدترین عملکرد در میان صد ارز برتر بازار است. همچنین لایت کوین (LTC) با ۲۱.۲ درصد افت در ردیف سوم ارزهای بازنده قرار دارد.
بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار
دادههای آنچین نشان میدهند که در ۲۴ ساعت گذشته، مجموعاً ۲۴۰ میلیارد دلار نقدینگی از بازار رمزارز خارج شده.
در حالی که گزارش دقیقی از خروج سرمایه از etfهای اسپات بیت کوین و اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته در دسترس نیست، گمانهزنیها حاکی از آن است که صندوقهای ETF اسپات بیت کوین در ۲۴ ساعت حداقل ۱۰۰ میلیون دلار خروج سرمایه داشتهاند. اما خروج سرمایه از etf اتریوم از هفته قبل آغاز شده است.