جمعه 15 آبان 1405 - Fri 06 Nov 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 397712
تاریخ انتشار: 03/فروردين/1404 - 16:11

خرید اول مردم در طرح کالابرگ

سخنگوی طرح کالا برگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیشترین تقاضا در این طرح مربوط به حبوبات با ۲۴ درصد بوده است.

خرید اول مردم در طرح کالابرگ

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

  سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالا برگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیشترین تقاضا مربوط به حبوبات با 24 درصد، سپس برنج 20 درصد و پس از آن گوشت قرمز بوده است.

 

وی افزود: این نشان می‌دهد با توجه به تعطیلات پیش رو در نوروز، مردم بیشتر از کالاهایی خریداری کردند که مانند حبوبات و برنج ماندگاری بیشتری دارد.

 

بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال 1404 قابل استفاده و برداشت است. خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند. طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 230 هزار فروشگاه عمده، خرد و 13 فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود.

 

برچسب ها: حبوبات ، کالابرگ ، برنج ،
نظرات بینندگان
نظرات شما