یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 397243
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1403 - 10:42
    کاری از محسن برآسود:

    فوتبالیستی که شهید طهرانی‌او را گنج مخفی صدا میزد+ عکس

    شهید حسن غازی فوتبالیست بود، در دانشکده پزشکی اصفهان هم پذیرفته شده بود اما با شروع جنگ تحمیلی ترجیح داد برود برای دفاع از کشور. وقتی هم در عملیات خیبر شهید شد، پدر موشکی ایران درباره‌اش گفت: «حسن یک گنج مخفی بود و زمین برایش خیلی کوچک بود.»

    فوتبالیستی که شهید طهرانی‌او را گنج مخفی صدا میزد+ عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    اسفند ماه ۱۳۶۲ و در جریان عملیات خیبر رزمندگان و فرماندهان بزرگی به شهادت رسیدند. یکی از شهدای این عملیات که کمتر نام او را شنیده‌ایم، شهید «حسن غازی» است.
    این شهید موقعیت‌های زیادی برای پیشرفت در زمینه‌های ورزشی و تحصیلی داشت اما جبهه رفتن و دفاع از کشور را به همه این موقعیت‌ها ترجیح داد و در عملیات خیبر آسمانی شد.
    شهید غازی متولد ۱۳۳۸ شهر اصفهان در سن ۱۶ سالگی به عنوان کاپیتان تیم فوتبال جوانان سپاهان بسیار خوش درخشید و در مسابقات قهرمانی کشور به عنوان ورزشکاری خوش اخلاق و مستعد مطرح شد که با شرایط فنی و تکنیکی بالایی که داشت به تیم ملی جوانان کشور دعوت شد.
    او سپس در دانشکده پزشکی دانشگاه اصفهان داروسازی قبول شد، همان زمان تیم منتخب اصفهان هم قرار بود در جام قدس شرکت کند، به تیم ملی هم راه پیدا کرده بود اما به خاطر شروع جنگ و اینکه هدفش حضور در جبهه بود در هیچ کدام شرکت نکرد. او زمستان ۱۳۶۰ عازم جبهه‌های جنوب شد.
    در تیپ تازه تأسیس امام حسین (ع) بسیجی بود. و در عملیات فتح المبین شرکت کرد. بعد ازاین عملیات و بنا به درخواست سید حبیب الله اعتصامی، فرمانده توپخانه امام حسین(ع) به توپخانه رفت. در عملیات فتح المبین، بیت‌المقدس و رمضان خدمت در توپخانه از او فرمانده‌ای مجرب و متخصص و کارآمد ساخت.
    سرانجام او در عملیات خیبر برای سامان‌بخشی به آتش پشتیبانی به خط مقدم محاصره‌شده به طلائیه رفت و تیربار به دست همپای بسیجیان عاشق، ساعت‌ها جنگید و نهایتاً هدف تیر مستقیم تانک دشمن قرار گرفته و به شهادت رسید.
    پیکر مطهر حسن غازی یکی از معماران سامانه موشکی ایران هم در معراج‌گاهش در طلائیه می‌ماند و هیچ چیز از او به عقب برنمی‌گردد.
     

    شهید حسن طهرانی‌مقدم پدر موشکی ایران درباره شهید غازی می‌گفت: «ما مسخ شهید غازی در قدرت فرماندهی، اخلاق محمدی، در آن سجایا با کرامت‌های بالای انسانی شدیم. او یک گنج مخفی بود.

    ایشان، دُری بودند که در روی زمین می‌درخشیدند و زمین برایشان خیلی کوچک بود. ما در جنگ با او تا لحظات آخر باهم بودیم که ما بی‌لیاقت بودیم و در واقع برگشت داده شدیم.»

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما