شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 395727
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1403 - 13:36

    مرگ‌ومیر نوزادان دربیمارستان غزه

    ترکیب سرمای شدید و زندگی در چادر‌های فاقد امکانات گرمایشی مرگ‌ومیر نوزادان در غزه را رقم می‌زند.

    مرگ‌ومیر نوزادان دربیمارستان غزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از میزان

    رسانه‌های فلسطینی از جان باختن ۵ نوزاد تازه متولدشده در بیمارستان دوستان غزه بر اثر سرمازدگی خبر دادند.

    شبکه خبری قدس، سه‌شنبه، هفتم اسفند ۱۴۰۳ اعلام کرد که موج جدید سرما به جان باختن ۵ نوزاد تازه متولدشده در بیمارستان دوستان غزه منجر شد.

    مدیر بیمارستان دوستان غزه با بیان اینکه ۵ نوزاد ۱ تا ۱۵ روزه طی ۲ هفته اخیر بر اثر سرمای شدید جان خود را از دست دادند، گفت: مواردی از سرماخوردگی شدید کودکان را در بیمارستان داشته‌ایم؛ ۳ مورد چند ساعت پس از بستری جان باختند؛ یکی از آن‌ها نوزادی ۲ روزه بود؛ در عین حال، وضعیت ۳ کودک دیگر وخیم است.

    پیش از این نیز خبرگزاری فلسطینی وفا، از جان باختن سه کودک بر اثر سرمای شدید در نوار غزه خبر داده و اعلام کرد که وضعیت چند کودک نیز وخیم اعلام شده است.

    وزارت بهداشت فلسطین در ۶ ژانویه (۱۷ دی) از جان باختن یک نوزاد بر اثر سرمای شدید خبر داده بود.

    مردم نوار غزه درپی جنگ ۱۶ ماهه رژیم صهیونیستی علیه این منطقه از کمبود سرپناه رنج می‌برند؛ آن‌ها در میانه ورود موج سرمای شدید دسترسی به امکانات گرمایشی ندارند.

    از زمان پایان جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، مردم این منطقه به دلیل تخریب گسترده خانه‌هایشان به ناچار در چادر‌ها و اقامتگاه‌های موقت بدون امکانات زندگی می‌کنند.

    با وجود اینکه در توافق آتش‌بس غزه برای آوردن خانه‌های متحرک، چادر‌های خوب و سوخت به غزه، توافق‌هایی صورت گرفته بود، صهیونیست‌ها از اجرای این تعهد‌ها خودداری می‌کنند.

    فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA)، از آذر سال جاری هشدار داد که کودکان و نوزادان غزه به دلیل سرمای هوا و نبود سرپناه در حال یخ زدن هستند، در حالی که محموله‌های تدارکات زمستانی، ازجمله پتو و تشک، ماه‌هاست که در اسرائیل گیر کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما