سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 394510
    تاریخ انتشار: 24/بهمن/1403 - 23:55
    سکوت موسیمانه شکست؛

    اوضاع استقلال خیلی آشفته بود

    پیتسو موسیمانه از حضور در ایران و قبول هدایت استقلال ابراز پشیمانی کرد.

     اوضاع استقلال خیلی آشفته بود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی؛

     پیتسو موسیمانه پس از جدایی از استقلال گفت: باید از برند و نامم محافظت می کردم. 

    او درباره ترک استقلال گفت: باید از ۲۶ سال اعتبار حضورم در فوتبال محافظت می کردم.

    پیتسو موسیامنه سرمربی سرشناس آفریقای جنوبی تصمیم گرفت هدایت استقلال را در شرایط بحرانی قبول کند.

    به گزارش گل، او تا حدودی توانست ثبات را به ارمغان بیاورد و حتی ۹ بازی را در تمام مسابقات بدون چشیدن طعم شکست پشت سر گذاشت. با این حال، رابطه او با باشگاه به دلیل اتهامات مبنی بر عدم دریافت حق الزحمه خود، به سردی گرایید و در نهایت موسیمانه جدا شد.

    برخی از مسئولان مرتبط با استقلال از این تصمیم مربی ناراضی بودند و برخی دیگر مدعی شدند موسیمانه فقط برای پول به این تیم ملحق شده است.

    موسیمانه در مصاحبه ای جدید با یک ایستگاه رادیویی  توضیح داده است که چرا استقلال را ترک کرد.

    او در صحبت هایش گفت : استقلال یک تیم بزرگ در ایران و یک تیم بزرگ در آسیا است. ما با تیم کریستیانو رونالدو در لیگ قهرمانان آسیا بازی کردیم، با تیم سابق نیمار بازی کردیم، با تیم ریاض محرز بازی کردیم. برای من به عنوان یک مربی آفریقایی چیزی بزرگتر از این وجود ندارد که با تیم ها، بازیکنان و مربیان بزرگ روبرو شوم. متأسفانه، کار خیلی خوب به پایان نرسید چون مجبور شدم قرارداد را فسخ کنم آن هم به این دلیل که باید از اعتبارم محافظت می کردم، باید از نام خودم محافظت می کردم، باید از ۲۶ سالی که در فوتبال گذاشته ام محافظت می کردم. فکر نمی‌کنم باید بدون حقوق می‌ماندم. من بچه دارم، به پول نیاز دارم. من باید به پسران جوانم کمک کنم. من یک بچه هفت ساله دارم.

    او در بخش بعدی صحبتهایش افزود : ما باید برای کاری که انجام داده ایم، دستمزد دریافت می کردیم. 

    موسیمانه همچنین گفت که استقلال در آشفتگی به سر می برد و محیط برای او مساعد نبود.

    او در پایان گفت: استقلال یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های آسیاست اما صادقانه بگویم اوضاع آشفته بود.چیزی که من متوجه شدم این بود که اوضاع باید تغییر کند. ما به خوبی تغییر کردیم. تیم بزرگی مثل منچستریونایتد هم خوب نیست اما می‌بینید که ساختار خوب است، از آن مراقبت می‌شود، هنوز هم می‌توانید بازیکن بخرید اما در آنجا شرایط فرق داشت. وقتی منابع و پشتیبانی برای انجام کاری که فکر می‌کنید می‌توانید انجام دهید پیدا نمی‌کنید، مشکل ایجاد می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما