شنبه 27 بهمن 1403 - Sat 15 Feb 2025
بانک مسکن جوانان
  • راه‌حل، صدای واحد و ایستادن

  • ازدواج دانشجویی اعیاد شعبانیه و پیروزی انقلاب دانشگاه افسری امام حسین (ع)

  • ترامپ ترجیح می‌دهد مسائل دیرینه واشنگتن با تهران را از طریق مذاکره حل کند/اگر ایران مایل به توافق نباشد و به زودی اقدام نکند، تا ابد منتظر نمی‌مانیم

  • خبر آمد، خبری در راه است

  • جنگنده F-۱۴ چه ویژگی دارد/شکار کرکس با «سجیل» در آسمان ایران

  • ناامیدی نتانیاهو از کاخ سفید/ ترامپ و دستیارانش به نخست وزیر اسرائیل گفتند که فعلا قصد حمله نظامی علیه تهران را ندارند

  • رفع فیلترینگ تلگرام و یوتیوب در دستور کار شورای عالی فضای مجازی

  • ۲۲ بهمن امسال یک قیام مردمی بود/ قدرت دفاعی ایران امروز زبانزد است/پیشرفت‌ها باید در همه بخش‌های نظامی ادامه یابد+ عکس و فیلم

  • ترامپ کوتاه می‌آید؟!

  • قطره دریاست اگر با دریاست

  • سرمربی موقت استقلال به کار خود در این تیم ادامه می‌دهد.

  • دومین تقابل پس از سه بازی/فروزان دوباره به استقلال رسید! (عکس)

  • پزشکیان: ما را از شهادت نترسانید

  • حضور آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، فرزند رهبر انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن+عکس

  • کلام رهبری برای ما فصل‌الخطاب است/ به آمریکا می‌گویم اگر اهل مذاکره‌ای چرا این غلط‌ها را کردی/ همزمان با پیام گفتگو، توطئه علیه ایران امضا می‌کند

  • راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۳

  • حضورحماسی ووحدت بخش مردم درجشن انقلاب

  • نماهنگ «ملّت متّحد» به مناسبت راهپیمایی ۲۲ بهمن + فیلم

  • مردم در سردترین روز سال به میدان آمدند /مردم پایتخت آماده خلق حماسه‌ای دیگر+عکس و فیلم

  • پیام تبریک به مدیر جدید ایران خودرو

  • بانک مسکن جوانان
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 393333
    تاریخ انتشار: 11/بهمن/1403 - 16:26

    علی دایی جواب علیرضا دبیر را داد+ عکس

    علی دایی اسطوره فوتبال ایران در مصاحبه با خبرنگاران به علی دبیر حمله کرد.

    علی دایی جواب علیرضا دبیر را داد+ عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر آنلاین ،

    صبح امروز دو تیم رسانه ورزش و پیشکسوتان پاراگ در دیداری دوستانه به مصاف یکدیگر رفتند که علی دایی در تیم پاراگ و عادل فردوسی پور در تیم رسانه ورزش حضور داشتند.

    علی دایی اسطوره فوتبال ایران در حاشیه این بازی در جمع خبرنگاران گفت: بازیکنان تیم پاراگ هم‌دانشکده‌ای‌های من بودند و خوشحالم دوستان را بعد از سالها دیدم. فقط هدف این بود که دور هم جمع شویم.

    دایی درباره عدم حضورش در تیم منتخب ۹۸ در بازگشایی دوباره استادیوم آزادی گفت: من برای افتتاحیه استادیوم آزادی مگر می‌رفتم؟ اگر دعوت هم می شدم هم نمی رفتم. بعد از چندین سال رفتم مشهد فوتبال بازی کردم.

    او همچنین در واکنش به عدم حضور کریم باقری در این بازی در حمایت از علی دایی گفت: اینا معرفت خیلی‌ها را نشان می‌دهد. من وقتم را برای چنین مسائلی نمی گذارم.

    دایی همچنین در جواب علیرضا دبیر که گفته بود او باید برای بازگشت به فوتبال بیزینس را کنار بگذارد گفت: این اسم قدیم ها برای من آشنا بود. خیلی وقت است که این اسم برای من آشنا نیست. از موقعی که ایشان عضو شورای شهر شدند و لباس پوشیدنش را عوض کرد، از آن موقع برای من غریبه شد. خواهش می کنم از امثال ایشان که بروند به زندگی خصوصی خودشان برسند. راجع به افراد دیگر تصمیم گیری نکنند. همه می دانیم که من با ایشان آن موقع دوست بودم که در ۱۳ آبان زندگی می کردند اما از موقعی که شورای شهر و منطقه یک و ... شد، برای من غریبه شد و ایشان نمی تواند برای امثال من تعیین و تکلیف کند. این یک مساله شخصی من است که برگردم به فوتبال یا برنگردم. که فعلا دوست ندارم برگردم. بعد از آن هم ایشان چه کاره ممکلت است که برای من تعیین و تکلیف کند که بیزینسم را کنار بگذارم؟

     

     

    هرکسی با یک چیزی راحت تر است و به نظر من مدیریت آن نیست که ما در عراق و لبنان و سوریه برویم استادیوم درست بکنیم و بعضی مدیران در رزومه و کارنامه‌شان بیاورند که ما در عراق استادیوم ساختیم در حالی که در همان استادیوم به تیم ملی ایران فحش می دهند. بعد در همین استادیوم‌ها جام خلیج عربی برگزار می کنند.

    ما تا کی باید خاموش بمانیم؟ مدیریت فقط این نیست که من دو عدد سالن بسازم. من نوعی می روم جایی سالن می سازم که مستعدها آنجا هستند و از ایشان خواهش می کنم دفعه آخرشان باشد که نسبت به دیگران اظهار نظر می کنند و برای خودش نظر می دهد. حیف است خیلی چیزها را نمی توان بازگو کرد اما تاکید می کنم زندگی شخصی من به خودم ربط دارد. زمانی هم که مربیگری می کردم روزی ۸ تا ۱۰ ساعت می خوابیدم. شما از روان پزشک‌ها بپرسید کسی که شب ۳ ساعت می‌خوابد چه حالی می تواند داشته باشد، چطوری می تواند مدیریت کند؟ اسم این را می گذاریم مدیریت؟ حتما روز می‌خوابید که شب‌ها بیدارید.

    دایی در آخر درباره حضور کارتال در پرسپولیس گفت: من در جو باشگاه نیستم و نمی توانم نظر بدهم. باید در ابتدای فصل فکر درست و حسابی می کردیم که هم پرسپولیس و هم استقلال به این روز نمی افتادند و تا الان سه مربی عوض کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما