سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 390765
    تاریخ انتشار: 09/دي/1403 - 18:38

    مراسم بزرگداشت ۹ دی در میدان امام حسین(ع) تهران + عکس

    مراسم بزرگداشت ۹ دی با حضور اقشار مختلف مردم در میدان امام حسین (ع) تهران که محلی برای برگزاری مراسم‌های آیینی است، برگزار شد.

    مراسم بزرگداشت ۹ دی در میدان امام حسین(ع) تهران + عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛

     مراسم ۹ دی ۱۴۰۳ با محوریت «بصیرت‌افزایی» و «پاسداری از ارزش‌های انقلاب» از صبح امروز در شهرهای مختلف کشور برگزار شده و از ساعت ۱۵ بعد از ظهر در  میدان امام حسین (ع) تهران برگزار شد.

    هدف حاضران در این مراسم «حمایت خالصانه و ولایی از نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب» اعلام شده است تا «به دشمنان انقلاب اسلامی نشان دهند که این ملت هیچ‌گاه از آرمان‌های اصیل و ارزش‌های بلند انقلاب کوتاه نخواهد آمد.»

     این مراسم از صبح امروز ۹ دی ۱۴۰۳ در کلان‌شهرها و شهرهای بزرگ کشور با حضور پر شور مردم در ساعات مختلف و با سخنرانی سخنران‌های گوناگون برگزار شد.

    سخنران این مراسم  در تهران حشمت الله قنبری استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ است.

    شرکت کنندگان در این مراسم پرچم های جمهوری اسلامی ایران، حزب الله لبنان و تصاویری از رهبر انقلاب اسلامی و شهدای مقاومت را در دست دارند.

    در این مراسم شعارهای مرگ بر منافق، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، مرگ بر صهیونیسم و مرگ بر ضد ولایت فقیه و ای رهبر آزاده آماده ایم آماده سر داده شد.

    پرچم‌هایی با نوشته هایی چون مطیع امر رهبریم و حماسه نهم دی در این مراسم به اهتزاز در آمده است.

     

     

    Preview

     

    در قطعنامه بزرگداشت ۹ دی تاکید شده است:

    واکاوی فتنه ۸۸ و ایستادگی در برابر توطئه‌های نوظهور نظام سلطه و صهیونیسم جهانی، رسالتی حیاتی برای هر ایرانی آگاه و مسئول است.

    ما شرکت‌کنندگان در این اجتماع باشکوه، با تکیه بر آموزه های بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه‌ای مد ظله العالی و با بصیرت، آگاهی و ایمان راسخ، ضمن اعلام انزجار از فتنه‌گران و مرجفون، جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به پشتوانه شیطان بزرگ، آمریکای جنایت‌پیشه، در سرزمین‌های اشغالی، غزه مظلوم، لبنان مقاوم و سوریه را به‌ شدت محکوم می‌کنیم و یاد و خاطره سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و تمامی شهدای مقاومت به خصوص سید حسن نصرالله و کودکان و زنان مظلوم غزه و لبنان را گرامی داشته و با مشت‌های گره‌کرده و فریادهای بلند «الله اکبر- خامنه ای رهبر» اعلام می‌داریم که در شرایط حساس کنونی و وضعیت پیچیده منطقه‌ای و بین‌المللی که حاصل توطئه پیچیده صهیونیستی- آمریکایی در لبنان و سوریه و جبهه مقاومت اسلامی است، ما مردم استکبارستیز و همیشه در صحنه ایران اسلامی اعلام می‌داریم همچون گذشته در پاسداری از انقلاب‌ اسلامی، با حفظ وحدت و همبستگی ملی در برابر توطئه های دشمن و خنثی‌سازی تحریم‌های اقتصادی و نقشه شوم معاندین در برهم زدن نظم و امنیت کشور با قدرت و صلابت هرچه تمام تر ایستاده و اجازه نخواهیم داد ذره‌ای در پیشرفت و عزت کشور خلل ایجاد شود.

     

    بر اساس این گزارش، حشمت‌الله قنبری در مراسم بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی در میدان امام حسین (ع)، گفت: امروز پانزدهمین سالروز حماسه ملت ایران در بنیان کنی از فتنه تاریک و سیاهی بود که در پی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاد.

    وی ادامه داد: در آن سال مجموعه ای از لجاجت‌های کور از ناحیه برخی افراد حاضر در انتخابات زمینه مناسبی را برای ضربه به حیات اسلامی، مقدسات و ارزش های انقلابی و اسلامی در اختیار دشمنان و بدخواهان کشور قرار داد. همانطور که می‌دانید دو نفر از نامزدهای انتخاباتی با ادعای تقلب و بعدها به بهانه صیانت از آرای مردم وارد یک فضای ماجراجویانه سخت شدند که با دخالت بیگانگان به سرعت عجیبی فضای سیاسی و اجتماعی کشور به سمت آشوب سوق داده شد و فتنه‌ای پدیدار شد و دشمنان کشور که از ماههای قبل از انتخاب برنامه‌ریزی کردند بودند، بنا داشتند انتخابات را به انقلاب رنگی و مخملی تبدیل کنند و نظام جمهوری اسلامی در ایران را براندازی کنند.

    وی گفت: فتنه سبز به سرعت مورد حمایت ایالت متحده آمریکا و همکاران تبهکار او قرار گرفت و اعتراض به انتخابات در گذر زمان به آتش زدن خیمه‌های حسینی، هجوم به مساجد و تکایا و اعتقادات مردمی انجامید. تا اینکه حضور مردم مومن غائله را ختم کرد و دشمنان را با یاس و ناامیدی روبرو کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما