جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 389854
    تاریخ انتشار: 28/آذر/1403 - 19:26

    در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد

    پارلمان سوئیس، کشوری بی‌طرف که همواره بر «گفت‌وگو» تأکید می‌کند، در اقدامی نادر فعالیت حزب‌الله لبنان را ممنوع اعلام کرد.

    در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛ 

    پارلمان سوئیس روز سه‌شنبه فعالیت مقاومت لبنان را ممنوع اعلام کرد.

    طبق گزارش منابع رسانه‌ای، این اقدام از سوی سوئیس، کشوری بی‌طرف که به‌طور سنتی از سیاست ترویج گفت‌وگو پیروی می‌کند «نادر» است.

    طرفداران این ممنوعیت که هفته گذشته پس از تایید مجلس اعلی از سوی مجلس سفلی به تصویب رسید، مدعی شدند که حزب‌الله تهدیدی برای امنیت بین المللی است و سوئیس برای اتخاذ موضع در برابر تروریسم باید آن را ممنوع کند.

    دولت سوئیس با این ممنوعیت مخالف است. در مجموع حدود ۱۴ کشور اروپایی و آفریقایی با فعالیت گروه مقاومت اسلامی لبنان مخالفت کرده‌اند. تصمیم پارلمان سوئیس برای ممنوع اعلام کردن فعالیت حزب‌الله درحالی است این کشور هیچ اقدام معناداری علیه رژیم صهیونیستی، رژیم عامل کشتار بیش از ۴۸ هزار غیرنظامی در لبنان، غزه و کرانه باختری در سال گذشته انجام نداده است.

    با این وجود، طبق گزارش نشریه چاپ فلسطین اشغالی «تایمز اسرائیل»، پس از آن که شورای فدرال سوئیس اعلام کرد که مقاومت لبنان را نمی‌توان به عنوان تهدیدی برای امنیت تحت قوانین اطلاعاتی این کشور ممنوع کرد، دولت سوئیس با این ممنوعیت مخالفت کرد، زیرا قانون موجود مستلزم تحریم یا ممنوعیت از سوی سازمان ملل برای چنین اقدامی است.

    «بیت یانس» وزیر دادگستری در جریان مناظره پارلمانی گفت: «اگر سوئیس اکنون به سمت ممنوعیت چنین سازمان‌هایی با قوانین خاص حرکت می‌کند، باید از خود بپرسیم که این مرزها کجا و چگونه ترسیم می‌شوند.»

    این ممنوعیت با این وجود با ۱۲۶ رای موافق، ۲۰ رای مخالف و ۴۱ رای ممتنع از مجلس سفلی سوئیس به تصویب رسید.

    کمیته سیاست امنیتی که این ممنوعیت را پیشنهاد کرد، استدلال کرد که نقش میانجیگری سوئیس به لطف یک ماده خاص در مورد گفتگوهای صلح و کمک های بشردوستانه دست نخورده باقی خواهد ماند.

    سوئیس قبلا فقط القاعده و دولت اسلامی را که در لیست سازمان های تروریستی سازمان ملل هستند ممنوع کرده بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما