دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 388786
    تاریخ انتشار: 13/آذر/1403 - 13:37

    بمباران شدید مواضع تروریست‌ها در ادلب و حماه +فیلم

    وزارت دفاع سوریه اعلام کرد که جنگنده‌های روسی و سوری مواضع تروریست‌ها را در دو استان ادلب و حماه به شدت بمباران کردند.

    بمباران شدید مواضع تروریست‌ها در ادلب و حماه +فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    وزارت دفاع سوریه امروز (سه‌شنبه) در اطلاعیه‌ای از انهدام دهها مقر و موضع تروریست‌های هیئه تحریرالشام (جبهة النصره) در استان‌های ادلب و حماه خبر داد و اعلام کرد که در این حملات دهها تروریست کشته و زخمی شده‌اند.

    در شمال استان حماه، جنگنده‌های سوری و روسی در پشتیبانی از نیروهای زمینی، مناطقی که شاهد درگیری‌های شدید است را هدف قرار دادند که منجر به انهدام ماشین‌آلات نظامی مهاجمین و هلاکت دهها تروریست شد.وبگاه روزنامه الوطن سوریه نیز گزارش داد که مرکز فرماندهی گروهک هیئه تحریرالشام در منطقه «خان شیخون» در جنوب استان ادلب هدف بمباران جنگنده‌های سوری قرار گرفته است.

    در این میان به گفته منابع خبری پس از آنکه ارتش سوریه چند روستا در حومه حماة را تحت کنترل خود درآورد، به سمت السفیره در حومه حلب در حال پیشروی است.

    شبکه المیادین در این باره خبر داد که پیشروی ارتش سوریه به سمت السفیره به معنای آن است که ارتش سریعاً به عمق حومه‌های استان حلب بازمی‌گردد.

    شب گذشته نیز ارتش سوریه از بازپس گیری چندین روستا در مسیر محردة السقیلبیه در حومه استان حماة در مرکز سوریه خبر داده بود.

    در این میان منابع محلی در شهر حلب نیز خبر داده‌اند که افراد مسلح اوکراینی در کنار گروه‌های تروریستی در محله‌های این شهر حضور دارند، موضوعی که پیش از این نیز از سوی منابع مختلف به آن اشاره شده بود، ‌به طوریکه گفته می‌شود برخی از تجهیزات تروریست‌ها از جمله پهپادها با منشأ اوکراینی هستند.


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما