یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387442
    تاریخ انتشار: 26/آبان/1403 - 17:01

    کدام تضمین؟! خون شهید سلیمانی به گردن ترامپ سنگینی می‌کند

    روزنامه وال استریت ژورنال در ادعایی فاقد سند نوشت: ایران ماه گذشته در جریان تبادل پیام با واشنگتن، به طور کتبی تضمین داده که به دنبال کشتن دونالد ترامپ نیست.

     کدام تضمین؟! خون شهید سلیمانی به گردن ترامپ سنگینی می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    روزنامه وال استریت ژورنال در ادعایی فاقد سند نوشت: ایران ماه گذشته در جریان تبادل پیام با واشنگتن، به طور کتبی تضمین داده که به دنبال کشتن دونالد ترامپ نیست.

     این روزنامه می‌نویسد: زمان این تبادل پیام با دولت جو بایدن، به پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا برمی‌گردد. وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی فاقد نام، نوشت که دولت بایدن در این پیام تاکید کرده بود که تهدیدها علیه دونالد ترامپ را به‌عنوان یک مسئله امنیت ملی درجه یک و یک اقدام جنگی قلمداد خواهد کرد. این تهدیدها ریشه در سخنان مقامات ارشد جمهوری اسلامی برای گرفتن انتقام‌ از کشته شدن قاسم سلیمانی توسط آمریکا در ۱۳ دی سال ۹۸ دارد.

    روزنامه مذکور می‌افزاید: پاسخ ایران ممکن است نشان‌دهنده تلاش تهران برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها با آمریکا باشد، همچنین می‌تواند به دلایل استراتژیکی مانند جلوگیری از اعمال تحریم‌های بیشتر یا افزایش فشارهای دیپلماتیک صورت گرفته باشد.

    صدای آمریکا با انتشار ادعای وال استریت ژورنال تاکید کرد تا لحظه تنظیم گزارش، امکان تایید یا تکذیب آن را به‌طور مستقل ندارد.

    فضاسازی روزنامه آمریکایی در حالی است که همین روزنامه اذعان دارد سردار سلیمانی توسط دولت آمریکا (ترامپ) ترور شده و بر این مبنا و طبق همه موازین حقوقی، خون سردار سلیمانی که اتفاقا فرمانده میدانی جبهه ضد تروریسم در منطقه بود، به گردن ترامپ و برخی از اعضای دولت وقت او سنگینی می‌کند.

    از سوی دیگر بر همان مبنای گفته شده و اذعان روزنامه آمریکا به نقش دولتمردان آمریکایی در جنایت فوق، هیچ کس در ایران نمی‌تواند ترامپ جنایتکار را تبرئه کند و یا تضمینی به طرف آمریکایی بدهد که قاتلان شهید سلیمانی مجازات نخواهند شد. ضمن این که در کنار خونخواهی ملت و نظام جمهوری اسلامی، دیگر ملت‌ها و گروهای طرفدار مقاومت در منطقه و جهان، خونخواه خون شهید سلیمانی و شهید ابومهدی مهندس هستند.

    ثالثاً در حالی که دولت‌های آمریکا توافقی حقوقی در قالب برجام و تضمین شده با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل را به راحتی آب خوردن زیر پا گذاشتند و زیر تعهدات مکتوب و امضا شده در انظار جامعه بین‌المللی زدند، کدام آدم عاقلی باور می‌کند که ایران بخواهد درباره مجازات نشدن قاتلان شهید سلیمانی، تضمین بدهد؟!

    ترامپ و پمپئو و دیگر متهمان آن جنایت بزرگ یقین دارند که تاوان جنایات خود را خواهند داد و به اعتبار همین فهم عمیق تاریخی از منفور بودنش در منطقه هم بود که ترامپ پنج سال قبل، پس از سفر دزدکی به عراق (پایگاه عین‌الاسد به جای بغداد) گفت «هنگام فرود آمدن در عراق، تمام چراغ‌های هواپیما را پیش از فرود به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکر کنید! ما هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم و نمی‌توانیم با چراغ‌های روشن واردش شویم! چقدر بد است».

    او همچین گفته بود «خیلی غم‌انگیز است که هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کنی، اما برای رفتن به آنجا ناچار باشی سفرت را تا این حد فوق‌العاده مخفیانه نگه داری و هواپیماها (ی اسکورت) و بزرگ‌ترین تجهیزات جهان دور و برت باشند و هرکاری بکنی تا سالم به مقصد برسی».

    البته بعضی‌ها ترامپ را احمق می‌نامند اما بعید است که آن قدر احمق باشد که نفهمد هیچ تضمینی برای نجات وی از تاوان و قصاص وجود ندارد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما