پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385601
    تاریخ انتشار: 07/آبان/1403 - 13:15
    مهدی جهان‌تیغی:

    رهبر انقلاب :نه بزرگ‌نمایی شود و نه کوچک‌نمایی

    اما چگونه می‌توان از بزرگ‌نمایی در تحلیل و ارزیابی تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی در امان بود.

    رهبر انقلاب :نه بزرگ‌نمایی شود و نه کوچک‌نمایی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با خانواده شهدای امنیت درباره اقدام شرورانه اخیر اسرائیلی‌ها علیه کشورمان تأکید کردند که نه بزرگ‌نمایی شود و نه کوچک‌نمایی

     این زاویه دید به تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران علاوه بر یک تذکر مهم داخلی در درون خود یک پیام خارجی به خود رژیم صهیونیستی داشت. اولین گام درباره تصحیح خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی درباره ایران را خود آیت‌الله خامنه‌ای برداشتند. پیام نیز مشخص بود ایران تهاجم رژیم صهیونیستی را اولاً بر اساس آنچه اتفاق افتاده ارزیابی می‌کند و همچنین بر اساس آن تصمیم‌گیری خواهد کرد. یعنی مرکزیت جمهوری اسلامی تهاجم اخیر اسرائیل را قصد ندارد کوچک‌نمایی و نادیده بگیرد کند و چشم‌پوشی در اصل ماجرا و بر آنچه در میدان اتفاق افتاده در کار نخواهد بود.

    اما چگونه می‌توان از بزرگ‌نمایی در تحلیل و ارزیابی تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی در امان بود.

     گام اول این است که یقین داشته باشیم رژیم صهیونیستی در ارائه اطلاعات و خرده‌روایت‌ها در باره عملیات اخیرش در رسانه‌های خود و متحدانش بزرگ‌نمایی می‌کند. از حجم و نوع و میزان موفقیت عملیات، درباره میزان خسارات، تعدد و امکان مورد هدف، و... در حال بزرگ‌نمایی هست.

    گام دوم این است که عملیات اخیر آنها را در قالب یک فرایند تحلیل کرد. دوست و دشمن حجم عملیات و میزان فرود موشک‌های ایران در عملیات وعده صادق و ازکارانداختن سیستم پدافندی رژیم صهیونیستی را به وضوح دیدند. بعدازاین رژیم صهیونیستی با حجم بالا ادعاهای بزرگی درباره پاسخ به ایران مطرح کرد که با آنچه در چند شب قبل پاسخ داد، فاصله قابل‌توجهی دارد. درک این فاصله ادعا تا عمل رژیم صهیونیستی میزان دقیقی از بزرگ‌نمایی آنها را نمایش می‌دهد.

     اما چگونه دچار کوچک‌نمایی نشویم؟

    انکار، کوچک انگاری و بی‌اهمیت دانستن عملیات رژیم صهیونیستی اولین گام در کوچک‌نمایی هست. گام دوم این است که اصل تهاجم به هر اندازه که بوده را نباید کوچک دید و نسبت به آن باید حساسیت درخور شأن امنیت ملی کشوری به بزرگی ایران و جمهوری اسلامی باید نشان داد.

     گام سوم این است که در میزان قوت و ضعف نظامی نیروهای خودی و دشمن در عملیات اخیر باید بر اساس آنچه در میدان اتفاق افتاده، قضاوت کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما