عضو شورای شهر تهران گفت:ورود فاضلاب های بیمارستانی می تواند خطرات جبران ناپذیری را به سلامت محیط زیست تهران وارد کند." />
دوشنبه 02 شهريور 1405 - Mon 24 Aug 2026
  • بقائی: این حق ایران است که منشأ و مبدأ عمل تجاوز را هدف قرار دهد /فلسفه سازمان ملل به شدت نقض شده است + فیلم

  • حملات اخیر به دستگاه قضایی از کجا آب می‌خورد؟ / رئیس عدلیه: معیشت مردم و کنترل بازار از اولویت‌های دستگاه قضایی است

  • مولودی میلاد پیامبر( ص )/ مهدی رسولی

  • ترامپ جمله قالیباف را بازنشر کرد؛ چه نوشت؟

  • اسارت 3 خلبان ایرانی در حصار تناقضات دوحه + عکس

  • ایرانی تا ۲۰ نسل هم شده می‌جنگد

  • سخنان ترامپ درباره تنگه هرمز فانتزی است

  • کاری که هنرمندان می‌خواهند برای شهدای میناب انجام بدن

  • طلا اوج گرفت

  • حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان

  • پایان قلدری اراذل قمه به دست در صادقیه

  • پشت شعار «صلح شرافتمندانه» چه می‌گذرد؟

  • قیمت واقعی مرغ رسما اعلام شد

  • می‌گویید توان نظامی ایران «برچیده»

  • حیرت دشمن از نبوغ اطلاعاتی ایران در جنگ تحمیلی

  • کشورهای عربی، واقعا کشورهستند یا قبایلی با پرچم؟

  • بعد از غذا آدامس بجویم؟

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲ شهریور

  • ایران در تعمیر و نگهداری هواپیما خودکفا شد

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲ شهریور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 3851
    تاریخ انتشار: 30/خرداد/1394 - 14:30

    توضیحات عضو شورای شهر درباره ورود فاضلاب بیمارستانی به چاه های آب

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی:


    عضو شورای شهر تهران گفت:ورود فاضلاب های بیمارستانی می تواند خطرات جبران ناپذیری را به سلامت محیط زیست تهران وارد کند.

    توضیحات عضو شورای شهر درباره ورود فاضلاب بیمارستانی به چاه های آب

    محمد حقانی در گفت وگو با خبرنگار در خصوص ورود فاضلاب های بیمارستانی به چاه های آب شرب تهران اظهار داشت:موضوع ورود فاضلاب های بیمارستانی به چاه های آب،مشکلی است که تا 4 سال آینده کلانشهر تهران با آن مواجه است.به هر حال تا زمانی که شبکه اصلی فاضلاب اصلی تهران تکمیل نشده باشد،ما شاهد چنین صحنه های دلخراشی خواهیم بود.

    وی در ادامه افزود:با توجه به این که بیش از 50 درصد از شبکه توسعه سراسری فاضلاب کلانشهر تهران تکمیل شده است،این وعده را سازمان آب و فاضلاب تهران داده است که ظرف مدت 4 سال آینده بیش از 9 هزار کیلومتر از شبکه آب و فاضلاب کلانشهر تهران تکمیل خواهد شد.

    عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که ورود فاضلاب های بیمارستانی می تواند خطرات جبران ناپذیری را به سلامت محیط زیست تهران وارد کند و لازم است که بیمارستان های تهران برای دفع فاضلاب خود اقدامی دیگر انجام دهند خاطرنشان کرد:طی جلسه ای که سازمان محیط زیست با مدیران بیمارستان ها داشته است،چندین بار تذکر به مسئولین بیمارستان و وزارت بهداشت داده شده است که فاضلاب های بیمارستانی وارد چاه های آب شرب تهران نشود.قطعا برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت.

    حقانی در ادامه تصریح داشت:بنده چندین مورد از ورود فاضلاب بیمارستانی به چاه های آب تهران را مورد بررسی قرار دادم.اما نکته ای که لازم است درباره آن ذکر کنم این است که ورود فاضلاب و پسآب به چاه ها امری نشدنی است.البته تا زمانی که شبکه سراسری آب و فاضلاب تهران به سرانجام نرسد،این خطر برای محیط زیست تهران وجود خواهد داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما