پنجشنبه 21 خرداد 1405 - Thu 11 Jun 2026
  • بمباران صور تا ترامپ و نوه‌اش در یک قاب / عکس

  • استقبال متفاوت از پاپ با برج انسانی / فیلم

  • جنگ اخیر آغاز افول نظم آمریکایی بود

  • خشم معترضان کنیایی از احداث مرکز قرنطینه ابولا / عکس

  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 385052
    تاریخ انتشار: 01/آبان/1403 - 16:11

    حمله به محل اقامتگاه نتانیاهو

    مسئول روابط عمومی حزب الله اعلام کرد که این جنبش این هفته محل اقامتگاه نتانیاهو را با پهپاد هدف قرار داده است.

    حمله به محل اقامتگاه نتانیاهو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    «محمد عفیف»، مسئول روابط عمومی حزب الله لبنان اعلام کرد که حمله پهپادی به محل اقامتگاه نتانیاهو در قیصریه کار جنبش مقاومت لبنان بوده است.

    او گفت: مقاومت اسلامی مسئولیت کامل و انحصاری خود را در قبال عملیات قیصریه و هدف قرار دادن جنایتکار جنگی و سرکرده فاشیسم صهیونیستی یعنی نتانیاهو را برعهده می‌گیرد.

    رسانه‌های رژیم اسرائیل شنبه این هفته اعلام کرده بودند که یک پهپاد به محل اقامتگاه نتانیاهو در منطقه قیصریه اصابت کرده است.

     مسئول روابط عمومی حزب الله لبنان امروز سه شنبه طی نشست خبری گفت  که ایالات متحده آمریکا شریک جرم رژیم اسرائیل در حملات به لبنان است و ورود فرستاده آمریکا به لبنان هرگز موضع ما مبنی بر اینکه آمریکا، اساس و مادر تروریسم است را نمی تواند تغییر دهد.

    عفیف همچنین از مشی رسانه‌ای شبکه سعودی ام‌بی سی در اتهام زنی به فرماندهان مقاومت انتقاد کرد و گفت که این جنبش، جانب داری شبکه سعودی از برادر جنایت کارشان نتانیاهو را محکوم می‌کند؛ چرا که آزادی رسانه مصونیت تحریک به قتل و کشتار را نمی‌دهد.

    او گفت: نمی دانم چرا ما موقعی که تل‌اویو را هدف قرار می‌دهد، ناراحت می‌شوید. آیا از اینکه حزب الله بنا به اذعان و گواهی دشمن، توانسته است قدرت خود را بازیابی کند، ناراحت می‌شود و این اعتراف را باور نمی‌کند؟!

    این مسئول حزب الله گفت که ما بار دیگر تأکید می‌کنیم که حزب الله به نبیه بری اعتماد دارد و جنبش مقاومت اسلامی لبنان تحت حملات و زیر آتش حاضر به مذاکره نخواهد بود.

    عفیف با بیان اینکه زیاد طول نخواهد کشید تا نظامیانی از دشمن را به اسارت بگیریم، تلویحا، گفت که ما مردمی هستیم که اسرای خود را در زندان‌های دشمن تنها نمی‌گذاریم ( پذیرش تلویحی اسیر شدن تعدادی از اعضای حزب الله)

    مسئول روابط عمومی حزب الله با با تأکید بر اینکه که خطوط پشتیبانی نظامی و لجستیکی حزب الله به حالت قبلی بازگشته است، افزود: خسارات و تلفات سنگینی به تانک‌ها و نیروهای دشمن وارد شده است.

    محمد عفیف با اشاره به اینکه داستان انبارها و مراکز توسعه اسلحه بهانه‌هایی واهی و بی‌اساس است، گفت: بمباران مراکز قرض الحسن هیچ توجیهی ندارد و حزب الله، منابع مالی خود را از موسسه قرض الحسن تامین نمی‌کند.

    مسئول روابط عمومی حزب الله گفت که هیچ شهرک صهیونیستی در جنوب لبنان احداث نخواهد شد و دشمن مسئول حفظ جان و سلامت اسرای ما است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما