سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 379677
    تاریخ انتشار: 01/شهريور/1403 - 00:33

    واکنش شهباز شریف به واژگونی اتوبوس زوار پاکستانی در ایران

    نخست وزیر پاکستان با ابراز اندوه نسبت به حادثه دلخراش اتوبوس حامل زائران این کشور در جمهوری اسلامی ایران به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت و بر تسریع کمک به دیگر آسیب‌دیدگان تاکید کرد.

    واکنش شهباز شریف به واژگونی اتوبوس زوار پاکستانی در ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    محمد شهباز شریف طی پیامی گفت: از جان باختن زائران پاکستانی درپی سانحه واژگونی اتوبوس آنان در حوالی یزد در ایران بسیار اندوهگین هستم.

    وی افزود: ما شریک غم خانواده های داغدار هستیم و آرزوی بهبودی فوری برای دیگر مصدومان داریم.

    نخست وزیر پاکستان اعلام کرد که به سفارت این کشور در تهران دستور داده تا تمام کمک‌های ممکن را به خانواده‌های آسیب‌دیده ارائه و در انتقال اجساد قربانیان به پاکستان تسریع نمایند.

    آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان و دیگر مقام‌های اجرایی، رهبران احزاب و شخصیت‌های برجسته این کشور نیز طی پیام‌هایی جان باختن تعدادی از اتباع پاکستانی درپی واژگونی اتوبوس زائران در ایران را تسلیت گفتند.

    ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه‌کشورمان نسبت به واژگونی اتوبوس حامل زائران پاکستانی ابراز تاسف کرد و از ادامه فعالیت‌های امدادی، خدماتی و درمانی خبر داد.

    سردار سید تیمور حسینی امروز چهارشنبه با تأسف فراوان از وقوع حادثه دلخراش واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری حامل زائران پاکستانی مدل ۲۰۱۹ در محور دهشیر به تفت استان یزد خبر داد.

    وی افزود: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی، این حادثه در ساعت ۲۱:۴۸ شامگاه ۳۰ مردادماه رخ داده است که متأسفانه بر اثر آن، ۲۸ نفر از سرنشینان اتوبوس جان خود را از دست داده‌ و ۲۳ نفر دیگر مجروح شدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما