جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 377953
    تاریخ انتشار: 13/مرداد/1403 - 20:26

    لغو مجوز و تعزیرات حکومتی در انتظار گران‌فروشان پروازهای اربعین

    سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: اگر عوامل فروش بلیت پروازهای ویژه اربعین در بازه زمانی از ۲۴ مرداد الی ۹ شهریورماه نرخ مصوب را رعایت نکنند با لغو مجوز یا معرفی به سازمان تعزیرات حکومتی مواجه می شوند.

    لغو مجوز و تعزیرات حکومتی در انتظار گران‌فروشان پروازهای اربعین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا،

    بنا بر اعلام وزارت راه و شهرسازی جعفر یازرلو با بیان اینکه نرخ مصوب بلیت پروازهای ویژه عملیات اربعین در نشستی با حضور ریاست سازمان هواپیمایی کشوری، مدیران ارشد صنعت، شرکت‌های هواپیمایی و انجمن مربوطه، بررسی و به تصویب رسید که اطلاع رسانی نیز شد، اظهار کرد:در همین راستا مقرر شد که نرخ‌های مصوب بلیت پروازها بر روی سایت شرکت‌های هواپیمایی و سایت های معتبر اعلام عمومی شود که همگی مکلف به رعایت نرخ‌های مصوب هستند.

    سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: در صورتی که در حوزه نمایش عرضه و فروش بلیت اقدامی خارج از نرخ‌های مصوب تعیین شده صورت پذیرد مرتکبین تحت عنوان گران‌فروشی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد، زائران هم می‌توانند از طریق سامانه حقوق مسافر این سازمان شکایت خود را ثبت کنند تا به آن رسیدگی شود.

    یازرلو یادآور شد: گشت‌های حضوری و برخط ۲۴ ساعته برای رصد نرخ بلیت اعلامی از سوی شرکت‌های هواپیمایی و سایت ها راه اندازی شده است و اگر در بازه زمانی ویژه پروازهای اربعین نرخ مصوب رعایت نشود با لغو مجوز از سوی سازمان هواپیمایی کشوری یا معرفی به سازمان تعزیرات حکومتی مواجه می‌شوند.

     وی در ادامه بیان کرد: برای عملیات ویژه اربعین حسینی امسال تلاش شده است که پروازها از ۲۶ فرودگاه به مقاصد مذکور انجام شود و در این راستا با طرف عراقی مذاکراتی صورت گرفته است. همچنین طبق هماهنگی با فرودگاه‌ها و شرکت‌های هندلینگ داخلی تسهیلاتی برای زائران در نظر گرفته شده است که به عنوان مثال می‌توان به پارکینگ رایگان در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) و افزایش مجوزها با توجه به میزان استقبال از پروازها اشاره داشت.

    گفتنی است؛ بهای بلیت یک طرفه از استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، مازندران و گلستان به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس حداکثر شش میلیون تومان و بهای بلیت یک طرفه از تهران و سایر استان‌های کشور (به استثنای استان‌های فوق‌الذکر) به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس، حداکثر ۵ میلیون تومان تعیین شد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما