دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 373836
    تاریخ انتشار: 20/خرداد/1403 - 17:16

    علیرضا زاکانی کیست؟ +سوابق و برنامه‌ها

    علیرضا زاکانی جز هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بود و به نفع سیدابراهیم رئیسی کنار کشید.

    علیرضا زاکانی کیست؟ +سوابق و برنامه‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    شورای نگهبان پس از بررسی سوابق هشتاد نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، صلاحیت شش نفر از نامزدها را تایید و اسامی آنها در تاریخ نوزدهم خرداد، توسط وزارت کشور اعلام شد. آقایان مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و محمدباقر قالیباف به عنوان شش نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری معرفی شدند.

    در ادامه به معرفی نامزدها می‌پردازیم:

    علیرضا زاکانی

    زندگی‌نامه و سوابق

    علیرضا زاکانی در اسفند سال ۱۳۴۴ در خانواده‌ای مذهبی در جنوب شهر تهران، میدان خراسان متولد شد. پدربزرگ مادری‌اش آذری و اهل تبریز بودند، جد مادری‌اش اهل کاشان بود و اجداد پدری‌اش اهل روستاهای حومه شمالی تهران (زایگان و لالان) بودند؛ اما پدر ایشان، اهل شهر ری بودند. همسرش نیز اصالتاً تبریزی است و معاون حوزه‌های علمیه استان تهران است.

    علیرضا زاکانی جز هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بود و به نفع سیدابراهیم رئیسی کنار کشید.

    علیرضا زاکانی با شروع جنگ تحمیلی، در ماه‌های اولیه دفاع مقدس ـ درحالی‌که بیش از ۱۵ سال نداشت ـ همدوش دیگر جوانان بسیجی پا به عرصه دفاع از دین و میهن گذارد که حاصل آن تا پایان دوران دفاع مقدس، ۶۲ ماه حضور داوطلبانه در جبهه‌ها، شرکت در پانزده عملیات بزرگ رزمندگان اسلام و افتخار جانبازی پنجاه‌درصد شد. وی که در هنگام پیوستن به جبهه حق بیش از ۱۵ سال نداشت، پس از حضور در ستاد جنگ‌های نامنظم، لشگرهای محمد رسول‌الله (ص) و سیدالشهداء (ع) و قرارگاه‌های جنوب و غرب، عمده حضور خود را در واحدهای «تخریب» و «اطلاعات و عملیات» سپری کرد و توفیق قبول مسئولیت‌هایی ازجمله معاون گردان، مسئول محور «اطلاعات و عملیات» قرارگاه نجف اشرف ۳، قائم‌مقام «اطلاعات و عملیات» لشگر محمد رسول‌الله(ص) و نهایتاً مسئولیت محور این لشگر را کسب نمود.

    زاکانی از مرداد ۱۴۰۰، توسط شورای شهر تهران به‌عنوان شهردار تهران انتخاب شد.

    برنامه انتخاباتی علیرضا زاکانی در انتخابات ۱۴۰۳

    علیرضا زاکانی شهردار تهران بعد از نام نویسی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران طی سخنانی ضمن تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش در سانحه بالگرد، بیان کرد: رئیسیِ عزیز ما مومن، متدین، انقلابی و اهل منطق و استدلال بود. نسبت درست او با ولیّ و امام جامعه بر مبنای تبعیت، و با مردم ایران بر مبنای خدمت و صداقت بود و با مسئولان تعامل و انسجام را دنبال می کرد.

    وی افزود: در عرصه بین المللی نیز نسبت شهید جمهور با دوستان انقلاب اسلامی بر مبنای حمایت و با دشمنان آن مخالفت صریح و مقاومت شجاعانه بود. رئیسی عزیز منت می‌کشید که خدمت کند و هیچ وقت برای بازی، بلندی نجست و بلکه بدنبال اوج گرفتن بسوی خدا با خاکساری در برابر مردم بود.

    داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: شهید رئیسی به انقلابی بودن خود افتخار کرد و قرآن و تصویر حاج قاسم سلیمانی را سر دست گرفت و به راه خود مطمئن بود. او بسیحی بود و بسیجی ماند و مگر نه اینکه انتهای راه بسیجی، شهادت است؟

    زاکانی عنوان کرد: بر اساس وظیفه و دعوت فعالان دانشگاهی و حوزوی و فعالان سیاسی و مردم آمدم تا با مشارکت مردم خط اصلی انقلاب و گفتمان خدمت را در دولت خدمت محور قرار دهم.

    وی خاطر نشان کرد: قرار نیست از درد مردم بی خبر باشیم و مردم در فشار اقتصادی بیپناه بمانند؛ قرار نیست از آمدن میان مردم واهمه داشته باشیم و سختی ها برای قشر خاصی از مردم باشد.

    داوطلب انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: قرار نیست در برابر دشمنان منفعل و تابع باشیم. بلکه قرار است به مدد الهی، یاری شهیدان و در تبعیت از مقام معظم رهبری و به پشتوانه ملت با حرکتی جهادی و با شناخت شرایط کشور و با برنامه جامعه و دقیق با تحول مادی و معنوی جهش بزرگی در تکمیل سریعتر این مسیر رقم بزنیم.

    زاکانی گفت: قرار است با برنامه و کارنامه برای پیشرفت ایران عزیز و حل مشکلات مردم با محوریت عدالت، رفع فساد و تبعیض تا آخر پایکار مردم بمانیم. قرار است با برنامه و کارنامه بر مدار مردم زمینه رفع چالشها را فراهم کرده و گره از اقتصاد و سفره مردم باز شود.

    وی اضافه کرد: نمی‌گذاریم جریان تحریف را دوباره حاکم کنند و کتاب تاریخ را برنامه ی تحول جا زنند و خاطرات سیاسی شان را به آرزوی مردم تبدیل کنند. قرار است با مشارکت مردم در ۸ محور اصلی، دولت خدمت را در راه جمهور برای تعالی ایران عزیز تشکیل دهم.

    این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری برخی محورهای برنامه ی خود را این چنین عنوان کرد: استفاده از تمام ظرفیت های کشور و سلایق جبهه انقلاب با نگاه تمدنی، تمرکززدایی و تقویت حکمرانی مشارکتی و مدنی با تکیه بر فرهنگ ایرانی و اقوام سرافراز و افزایش قدرت خرید و ارتقای رفاه مردم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما