سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371340
    تاریخ انتشار: 18/ارديبهشت/1403 - 10:09

    لغزش آبی ها پرسپولیس را قهرمان می کند

    بازیکن اسبق استقلال گفت: دیدن چنین استقلالی آن هم در شرایطی که با نتیجه یک بر صفر عقب است اما ۹۰ دقیقه تلاش می‌کند تا برنده شود باعث افتخار ماست.

    لغزش آبی ها پرسپولیس را قهرمان می کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  خبرورزشی- سبو شهبازیان بازیکن سال‌های گذشته استقلال در گفتگو با مشرق، درباره دیدار تیم‌های استقلال و ذوب آهن اظهار داشت: واقعاً باعث خوشحالی است که در چنین شرایطی و با وجود اینکه نتیجه دیدار تیم‌های پرسپولیس و نساجی قائمشهر برای بازیکنان تیم استقلال مشخص شده بود توانستیم این مسابقه را با برد پشت سر بگذاریم. طبیعتاً هر زمان که بازی‌ها به این شکل پشت سر هم برگزار می‌شود فشار روحی روانی نتیجه بازی قبل روی تیم بعدی تاثیر مستقیم می‌گذارد.

     
    وی افزود: من فکر می‌کنم تیم استقلال از نتیجه نساجی و پرسپولیس خبر داشت. چون در ابتدای بازی بازیکنان استقلال تا حدی تحت فشار بازی می‌کردند و به لحاظ روحی روانی آن آرامش لازم را نداشتند اما گلی که خوردند موجب شد تا یک مرتبه بیدار شوند.
     
    بازیکن قدیمی آبی پوشان درباره گل مردود اعلام شده استقلال گفت: تا جایی که مشخص شد توپ به دست بازیکن استقلال برخورد کرد اما اینکه عمدی بود یا نه را نمی‌دانم. ولی به طور کلی مهم این بود که بچه‌های استقلال تا دقیقه ۹۰ یک قدم عقب نکشیدند و اینقدر حمله کردند تا برنده شوند. این استقلال واقعا مایه افتخار است تیمی که تا این اندازه دوندگی بی‌امان می‌کند تا برنده شود لیاقتش قهرمانی است و ثابت می کند به این راحتی قید صدر جدول و قهرمانی را نمی زند.
     
    وی ادامه داد: نباید از تعویض های درست نکونام هم غافل شد. نکته ای که در دیدارهای پیش از این به نقطه انتقاد آمیز تعدادی از کارشناسان تبدیل شده و او را در این زمینه ضعیف می دانستند ولی در این دیدار نکونام با تعویض هایش تیم را زیر و روز کرد.
     
    شهبازیان درباره گل تیم ذوب آهن گفت: متاسفانه به خاطر همان فشار روحی روانی نظم خط دفاعی در حین به ثمر رسیدن گل ذوب آهن به هم ریخت و فضای موجود بین مدافعان این فرصت را به حریف داد اما ما در ادامه دیدیم که حضور خوب ماشاریپوف در قلب زمین پشت سر بلانکو تا چه اندازه کمک کرد که مهاجم آرژانتینی تیم ذوب آهن را در زمین خودش نگه دارد.
     
    کارشناس فوتبال کشورمان اضافه کرد: هر چقدر بلانکو در نیم فصل اول کم اثر ظاهر می‌شد و گل نمی‌زد حالا می‌بینیم که در نیم فصل دوم چطور گل‌های تاثیرگذار می‌زند و استقلال را برنده می‌کند. فکر می‌کنم او به موقع راه افتاده و قطعاً در بازی‌های آینده هم می‌تواند یکی از عوامل مهم قهرمانی استقلال باشد. او گلی زد که کمتر در فوتبال زده می شود و از سطح اسیا بالاتر بود. بدون مکث و بی درنگ ضربه زدن کار مهاجمان فرصت طلب است که بلانکو ثابت کرد در دقیقه چهارم وقت های تلف شده هم می توان تشنه گلزنی بود.
     
    بازیکن قدیمی استقلال در پایان تاکید کرد: هفته‌های حساسی پیش روست و با توجه به درخشش این هفته‌های پرسپولیس، استقلال دیگر نباید لغزش این چنینی داشته باشد و باید قدر موقعیت‌ها را بداند. ما نباید زود گل بخوریم تا کارمان سخت شود. باید حریف را تحت فشار قرار دهیم و در بازی بعدی مقابل فولاد بهترین عملکرد خودمان را به نمایش بگذاریم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما