چهارشنبه 06 اسفند 1404 - Wed 25 Feb 2026
  • افزایش نرخ جریمه برخی تخلفات رانندگی از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین

  • حمله محدود به ایران، راه‌حل نیست، آغاز یک فاجعه است

  • هلند از احضار سفیر ایران خبر داد

  • از حمله به پلیس تا پرتاب کوکتل مولوتوف به بسیج

  • وزیر علوم: استاد و دانشجو با آشوبگر همدل نیست

  • مهاجرانی: مذاکرات هسته‌ای فردا در ژنو برگزار می‌شود

  • مهاجرانی: وضع دهک‌های ۱ تا ۳ در خرید اقلام بهتر شده‌ است

  • «افزایش قیمت اینترنت» روی میز کمیسیون صنایع

  • عبدالمجید ارفعی درگذشت

  • مرگ سالانه هزاران ایرانی در جاده‌ها؛ چرا تصادفات همچنان قربانی می‌گیرند؟

  • واکنش زینب سلیمانی به آتش‌زدن پرچم ایران

  • پاسخ قالیباف به سخنان ترامپ در کنگره/فیلم

  • باشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس را داد

  • ثبت‌نام سفر نوروزی عراق آغاز شد

  • هشدار حزب الله لبنان درباره حمله به ایران

  • انتقاد نماینده کنگره از لشگرکشی نظامی ترامپ به خاورمیانه

  • نقطه‌زن‌های ساحل به دریا کابوس جدید ناوهای دشمن+عکس

  • چرا اعتراضات در ایران سریعاً به خشونت کشیده می‌شود؟+عکس و فیلم

  • پاسخ سخنگوی وزارت خارجه به ادعاهای دروغ ترامپ

  • لحظات حیرت‌انگیز حیات‌وحش / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 368061
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1402 - 14:08

    شهادت بیش از ۱۳ هزار کودک در تجاوزات اسرائیل به غزه/ وضعیت کودکان فاجعه‌بار است

    صندوق کودکان سازمان ملل در گزارشی با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار کودکان غزه در سایه تداوم تجاوزات صهیونیست‌ها اعلام کرد که شمار کودکانی که در این جنگ جان خود را از دست داده‌اند به بیش از ۱۳ هزار نفر رسیده است.

    شهادت بیش از ۱۳ هزار کودک در تجاوزات اسرائیل به غزه/ وضعیت کودکان فاجعه‌بار است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارش جدید خود درباره وضعیت کودکان غزه در سایه تداوم تجاوزات صهیونیست‌ها اعلام کرد که که در طول بیش از 5 ماه جنگ مداوم اسرائیل در نوار غزه، بیش از 13 هزار کودک جان خود را از دست داده و هزاران کودک دیگر هم زخمی شده‌اند.
     

    «کاترین راسل» مدیر اجرایی یونیسف در گفت‌وگو با شبکه سی بی اس آمریکا گفت که این میزان مرگ و میری که طی چند ماه در غزه شاهد آن بودیم، در هیچ درگیری دیگری در هیچ کجای جهان تاکنون اتفاق نیفتاده است.


    وی افزود که بسیاری از کودکان غزه از کم‌خونی شدید و سوء تغذیه حاد رنج می‌برند و حتی دیگر انرژی برای گریه کردن هم ندارند. این درحالی است که چالش‌های زیادی در برابر ورود کاروان‌های کمک‌رسانی به غزه وجود دارد.

    از سوی دیگر سازمان عفو بین‌الملل هم در بیانیه‌ای از «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا خواست ارسال سلاح برای رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و هرچه سریعتر به جنگ ویرانگر غزه پایان دهد.

    این سازمان اعلام کرد که بیش از 30 هزار نفر در حمله اسرائیل به غزه و با سلاح‌های آمریکایی قتل عام شده‌اند و باید محاصره غزه که از 17 سال قبل علیه این منطقه تحمیل شده پایان یابد.

    در شرایطی که کودکان غزه بزرگترین قربانی جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر و جنگ گرسنگی این رژیم علیه غزه هستند، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس آنروا جنگ کنونی رژیم صهیونیستی در غزه را جنگ علیه کودکان دانسته و گفت که تعداد کودکانی که تنها در 4 ماه در غزه جان خود را از دست داده‌اند از همه کودکانی که در خلال 4 سال در همه درگیری‌های جهان جان باخته‌اند بیشتر است.



    از طرف دیگر سخنگوی یونیسف اعلام کرد که وضعیت کودکان در نوار غزه فاجعه‌بار بوده و هرچه سریعتر باید این جنگ پایان یابد. جان صدها هزار کودک در حال حاضر به دلیل تاخیر در رسیدن کمک‌ها در خطر است.


    یونیسف همچنین در گزارش جدید خود درباره وضعیت بحرانی کودکان غزه اعلام کرد که از هر 3 کودک زیر 2 سال در شمال نوار غزه 1 کودک از سوءتغذیه حاد رنج می‌برد.

    یونیسف تاکید کرد که وضعیت کودکان در غزه روز به روز بدتر می‌شود و تلاش‌های ما برای ارائه کمک‌های حیاتی با محدودیت‌های غیرضروری و مشکلات فراوان مواجه شده است که به‌قیمت جان کودکان تمام می‌شود. تحقیقاتی که برای اولین بار در خان‌یونس در منطقه مرکزی نوار غزه انجام شده است، نشان می‌دهد که 28 درصد کودکان زیر دو سال در این منطقه از سوءتغذیه حاد رنج می‌برند و بیش از 10 درصد آنها تبدیل به پوست و اسکلت شده‌اند.

    از سوی دیگر آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز در گزارشی به همین منظور اعلام کرد که سوءتغذیه میان کودکان غزه به‌سرعت گسترش یافته و به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و قحطی واقعی در کمین است.

    برچسب ها: غزه ، اسرائیل ، فلسطین ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما