دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 364909
    تاریخ انتشار: 17/بهمن/1402 - 16:46

    آخرین آمار شهدای دانش آموزان و معلم غزه

    وزارت آموزش و پرورش غزه امروز سه‌شنبه ۶ فوریه اعلام کرد که ۴۸۹۵ دانش آموز شهید و ۸۵۱۴ نفر دیگر هم از آغاز تجاوزات رژیم اسرائیل به نوار غزه مجروح شده اند؛ از این تعداد ۴۴ محصل در کرانه باختری شهید و ۸۹ کودک دیگر هم دستگیر شده‌اند.

    آخرین آمار شهدای دانش آموزان و معلم غزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    در ادامه گزارش وزارت آموزش غزه آمده است که ۲۳۹ معلم و مدیر شهید و ۸۳۶ نفر دیگر از کادر آموزشی هم در نوار غزه مجروح شده‌اند؛ ۶ نفر از معلمان کرانه باختری هم مجروح و بیش از ۷۱ نفرشان راهی زندان‌های رژیم اشغالگر شده‌اند.

    این وزارتخانه در بخش دیگری از گزارش خود اعلام کرد که با تداوم وضعیت بحرانی در فلسطین، ۶۲ هزار دانش‌آموز از ۷ اکتبر تاکنون همچنان از ثبت نام در مدارس و ادامه تحصیل محروم هستند.

    براساس این گزارش، ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای پناهندگان (آنروا) در نوار غزه بمباران و تخریب شده‌اند؛ در حالی که ۴۹ مدرسه در کرانه باختری هم مورد حمله و تخریب قرار گرفتند.

    کودکان و نوجوانان غزه زیر بمباران‌های هوایی

     سخنگوی وزارت بهداشت غزه اشرف القدره امروز در صد و بیست و سومین روز از جنگ اشغالگران اسرائیلی علیه غزه از افزایش شهدا به ۲۷۶۸۵ تن و زخمی‌ها به ۶۶۹۷۸ نفر خبر داد. ارتش اسرائیل طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ جنایت جدید مرتکب شده که طی آن ۱۰۷ نفر شهید و ۱۴۳ نفر دیگر مجروح شده‌اند؛ بیش از ۷ هزار نفر هم همچنان مفقود و زیرآوار هستند.

    تصویری از صدو بیستمین روز جنگ در غزه

    وزارت آموزش غزه در گزارش امروز خود تأیید کرد که هدف قرار دادن مدارس توسط رژیم صهیونیستی ۹۰ درصد از ساختمان‌های مدارس دولتی و مراکز آموزش و پرورش که در معرض آسیب مستقیم و غیرمستقیم قرار داده است.

    طبق بخش‌های پایانی این گزارش ۲۹ درصد از ساختمان‌های مدارس به دلیل قرار گرفتن در معرض بمباران اسرائیل دیگر قابل استفاده نیستند؛ چرا که به طور کامل تخریب یا آسیب شدید دیده‌اند؛ ۱۳۳ مدرسه دولتی هم اکنون به عنوان پناهگاه در نوار غزه مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما