شنبه 17 آبان 1404 - Sat 08 Nov 2025
  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 349521
    تاریخ انتشار: 21/مرداد/1402 - 13:15

    رئیس ‌توتال: زمستان سختی داریم/ آمریکا در تجارت دوست اروپا نیست

    مدیر شرکت توتال، در مورد خطرات افزایش قیمت‌های انرژی در زمستان هشدار داد.

    رئیس ‌توتال: زمستان سختی داریم/ آمریکا در تجارت دوست اروپا نیست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از کیهان ،

    رئیس ‌شرکت فرانسوی توتال هشدار داد زمستان سختی پیش روی اروپایی‌ها و فرانسوی‌هاست و آمریکایی‌ها در تجارت، دیگر دوست اروپا نیستند.

    به گزارش روزنامه فرانسوی لوموند، پاتریک پویانه، مدیر شرکت توتال، در مورد خطرات افزایش قیمت‌های انرژی در زمستان هشدار داد.

    ژان میشل بوزه، روزنامه نگار اقتصادی لوموند تحلیل می‌کند که سناریوی رقابت شدید بین ایالات متحده آمریکا، اروپا و آسیا برای دسترسی به گاز مایع در راه است. پاتریک پویانه معتقد است که باید به تقاضای مشتریان  نفت، گاز و برق از منابع تجدیدپذیر پاسخ داد. مدیرشرکت توتال به دولت و افکار عمومی در مورد خطرات عدم تعادل در بازار انرژی که به افزایش قیمت‌ها منجر می‌شود، هشدار داد.

    پس از کاهش 60 درصدی واردات گاز از روسیه، اروپا مجبور شد تامین‌کنندگان خود را تغییر دهد و بیشتر از الجزایر، قطر، نروژ و به ویژه آمریکا خریداری کند. پویانه گفت که ذخیره‌‌سازی در ماه اکتبر «کامل» خواهد بود، اما در صورت زمستان بسیار سرد کافی نیست. پس از آن اروپا باید حجم‌های اضافی را با قیمت‌های بسیار بالا خریداری کند.

    مدیرعامل شرکت توتال انرژی یادآور شد: قیمت‌های دوستانه در بازار عرضه و تقاضا کار نمی‌‌کند. در تجارت، آمریکایی‌ها دیگر دوست ما نیستند. دلیل آن، قانون کاهش تورم است. آمریکا که به لطف بحران اوکراین به صادرکنندگان پیشرو گاز مایع در جهان تبدیل شده، پیش از قطر و استرالیا، قدرت بازار قابل توجهی دارد.

    نگرانی دیگر مدیر توتال این است که با انتخاب یک جمهوری‌خواه در کاخ سفید در نوامبر 2024‌، رئیس‌جمهور آمریکا سعی می‌کند برای پایین آوردن قیمت‌ها به بازار داخلی بازگردد. تصور این‌که غول‌هایی مانند چنبر انرژی یا شورون از دستور رئیس‌جمهور پیروی کنند، دشوار است. و در دوران ترامپ، جمهوری‌خواهان منتخب قوی‌ترین حامیان صادرات گاز مایع  به اروپا بوده‌اند و به هر طریقی درصدد نابودی خط لوله گاز روسیه – آلمان نورد استریم 2 بوده‌اند. جنگ بین اروپا، آمریکا و آسیا برای دسترسی به منبع ارزشمند شدت خواهد یافت.

    یادآور می‌شود پیش از این رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد فرانسه با ناخرسندی اعلام کرده بودند که آمریکا گاز را پنج برابر گران‌تر به اروپا و فرانسه می‌فروشد.

    قیمت گزاف حامل‌های انرژی موجب توقف رشد و وقوع رکود اقتصادی در بسیاری از اقتصاد‌های اروپا شده است.

    بنا بر گزارش مجله اکونومیست و شبکه سی‌ان‌ان، در زمستان و تابستان پارسال مجموعا 130 هزار نفر در اثر سرما و گرما، بحران آب و هوایی و عدم امکان تامین هزینه‌های زندگی به‌ویژه هزینه‌های زندگی، جان باختند.

    آمریکا در حالی از اروپا در زمینه گاز باج می‌گیرد که اروپا را بازیچه خود در تحمیل جنگ اوکراین به روسیه قرار داده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما