سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417873
    تاریخ انتشار: 08/بهمن/1404 - 19:47
    سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی:

    افزایش قیمت محصولات ایران خودرو غیرقانونی است

    سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اعلام غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید عرضه محصولات ایران خودرو، از مردم خواست تا تعیین تکلیف نهایی موضوع، از ثبت‌نام جدید برای خرید خودرو از این شرکت خودداری کنند.

    افزایش قیمت محصولات ایران خودرو غیرقانونی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی روز چهارشنبه با اشاره به اعلام قیمت‌های جدید فروش خودرو از سوی شرکت ایران خودرو، گفت: روند قانونی افزایش قیمت خودرو هنوز در مراجع ذی‌صلاح طی نشده و بر همین اساس، اعلام این افزایش‌ قیمت فاقد وجاهت قانونی است.

     
    به گفته سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، هرگونه تغییر در قیمت خودرو باید پس از بررسی و تصویب در نهادهای قانونی از جمله شورای رقابت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعمال شود، در حالی که قیمت‌های اعلام‌شده اخیر بدون طی این مسیر قانونی بوده است.
     
    رایگانی با تأکید بر صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان افزود: تا زمان تعیین تکلیف نهایی این قیمت‌گذاری‌ها و اعلام رسمی مراجع قانونی، از هموطنان درخواست می‌شود از هرگونه ثبت‌نام یا اقدام جدید برای خرید خودرو با قیمت‌های اعلامی خودداری کنند.
     
    وی همچنین گفت: سازمان تعزیرات حکومتی موضوع را به‌صورت دقیق رصد کرده و در صورت احراز تخلف، اقدامات قانونی لازم در چارچوب اختیارات این سازمان انجام خواهد شد.
     
    سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: شرکت ایران خودرو مکلف است که نسبت یه حذف آگهی فروش با قسمت جدید از تمام سایتها و تارنمها اقدام نماید و عدم حذف به منزله فروش بالاتر از نرخ مصوب و مصداق گرانفروشی است.
     
    به گزارش ایرنا، سخنگوی سازمان بازرسی کل کشور هم از توقف اعمال قیمت‌های جدید محصولات ایران خودرو خبر داد و گفت: براساس ماده ۵۸ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قیمت‌گذاری کالاهای تولید داخل بر عهده شورای رقابت است.
     
    فاطمه مهاجرانی سخنگوی هیات دولت نیز امروز از دستور رئیس‌ جمهور برای ایجاد کارگروهی با هدف بررسی موضوع افزایش قیمت خودروها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
     
    عباس گودرزی سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی هم در نشست خبری گفت که باید با هرگونه افزایش غیرقانونی قیمت خودرو برخورد شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما