سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417885
    تاریخ انتشار: 08/بهمن/1404 - 22:18
    مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی:

    پرداخت عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی در بهمن‌ماه انجام می‌شود

    مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: عیدی بازنشستگان پس از تصویب نهایی در دولت، در نیمه دوم بهمن‌ماه پرداخت خواهد شد.

    پرداخت عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی در بهمن‌ماه انجام می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛

    مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جمع خبرنگاران گفت: زمان و مبلغ پرداخت عیدی بازنشستگان پس از تصویب نهایی در دولت اعلام می‌شود، اما برنامه‌ریزی انجام‌شده به‌گونه‌ای است که عیدی امسال در بهمن‌ماه پرداخت خواهد شد.

     
    مصطفی سالاری با اشاره به محل تأمین منابع عیدی بازنشستگان افزود: تلاش ما این است که اعتبار عیدی بازنشستگان از محل سود سهام سازمان تأمین اجتماعی در شستا و متناسب با همین دوره مالی تأمین شود و پرداخت آن در نیمه دوم بهمن‌ماه انجام گیرد. برنامه‌ریزی ما بر این اساس است که در همین بازه زمانی بتوانیم پرداخت عیدی را به‌صورت کامل انجام دهیم.
     
    وی ادامه داد: در حوزه پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، روز گذشته بخشی از تعهدات انجام شد و در یکی دو هفته پیش‌رو، چند مورد دیگر از پرداخت‌ها نیز انجام خواهد شد. با این روند، شرایط پرداخت‌ها کاملاً به حالت عادی بازمی‌گردد.
     
    مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: با تأکید وزیر، هر میزان مطالباتی که وجود دارد، تلاش می‌کنیم به‌صورت ماهانه و منظم پرداخت شود. به‌طور معمول هر ماه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی جدید به داروخانه‌ها ایجاد می‌شود، اما در حال حاضر کسورات مربوط به بیمه آتیه‌سازان در دو ماه اخیر به‌موقع و در ابتدای ماه پرداخت شده است.
     
    سالاری خاطرنشان کرد: بخشی از بدهی‌ها مربوط به ماه‌های قبل بود که پرداخت شد و در ادامه نیز تلاش می‌کنیم باقی‌مانده مطالبات گذشته را به‌صورت جبرانی تسویه کنیم تا فشار مالی از روی طرف‌های قرارداد و به‌ویژه حوزه درمان برداشته شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما