دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 343375
    تاریخ انتشار: 13/خرداد/1402 - 11:35

    لوید آستین: گفتگو با چین ضروری است

    وزیر دفاع آمریکا ضمن تاکید بر گفتگوی بین واشنگتن و پکن، گفت این اقدام به جلوگیری از اشتباهاتی که می‌تواند منجر به درگیری شود، کمک خواهد کرد.

    لوید آستین: گفتگو با چین ضروری است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران، لوید آستین پس از رد دعوت پکن برای دیدار رسمی بین او و همتای چینی اش لی شانگفو، در سنگاپور در کنفرانس گفتگوی دفاعی شانگری-لا این اظهارات را بیان کرد. هر دو وزیر در عین حال برای اولین بار در مراسم شام افتتاحیه این کنفرانس با یکدیگر دست دادند و صحبت کردند.

     
    به گزارش خبرگزاری فرانسه، آستین در سخنانی گفت: آمریکا معتقد است که خطوط باز ارتباط با جمهوری خلق چین، به ویژه بین مقامات نظامی و دفاعی ما ضروری است.
     
    وی افزود: هرچه بیشتر گفتگو کنیم، می‌توانیم از سوء تفاهم‌ها و قضاوت‌های نادرست که می‌تواند منجر به بحران یا درگیری شود، جلوگیری کنیم.
     
    آمریکا از لی دعوت کرده بود تا در حاشیه کنفرانس با آستین ملاقات کند. اما پکن نپذیرفت و یک سخنگوی رسمی گفت که آمریکا به وضوح می‌داند که چرا در حال حاضر مشکلاتی در ارتباطات نظامی بین دو کشور وجود دارد.
     
    لی شانگفو که مارس گذشته وزیر دفاع شد، در سال ۲۰۱۸ توسط دولت آمریکا به دلیل خرید تسلیحات روسی تحریم شده بود. اما پنتاگون می‌گوید که این مانع از گفتگوی رسمی آستین با او نمی‌شود.
     
    وزیر دفاع آمریکا در این کنفرانس ابراز تاسف کرد و گفت: دست دادن صمیمانه در هنگام شام، جایگزین یک تعهد اساسی نیست.
     
    لوید آستین در حال حاضر در یک تور آسیایی به سر می‌برد. وی پیشتر از ژاپن دیدار کرده بود و قرار است به هند نیز سفر کند. این سفر بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای تقویت ائتلاف‌ها و مشارکت‌های خود در منطقه در مواجهه با ظهور چین است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما