چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کوثری: برخورد با آمریکایی‌ها باید تشدید شود

  • گروسی و جست‌وجوی بی‌پایان اورانیوم ایرانی + عکس

  • تفرقه‌ای که در زمان جنگ با تدبیر امام(ره) دفع شد

  • انهدام شبکه سازمان‌یافته زنان سارق در غرب کشور

  • وقتی ترس هم خسته می‌شود!

  • ترامپ، پروژه «اول آمریکا» را با خود به گور می‌برد

  • موشک‌باران پایگاه‌های آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس

  • اطلاعات افسران و پایگاه‌های محرمانه آمریکا در اختیار ماست

  • رئیس‌جمهور مادام‌العمر آمریکا!

  • انفجار خودرو در جایگاه سوخت‌گیری تهرانپارس / فیلم

  • استعفای رئیس عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

  • حبس ابد برای رهبر جنبش «النهضه» تونس

  • هیچ سامانه‌ای مقابل پهپادهای حزب الله موفق نبوده است

  • هشدار ورود سامانه بارشی جدید به کشور

  • آرامش قیمت‌ها در مرکز مبادله ارز

  • تهاجم ترکیبی سپاه به ناوگان پنجم آمریکا+فیلم

  • شکاف امنیتی در آمریکا

  • دستگیری ۲ نفر مامورنما با ۴ فقره شکایت در پیشوا

  • ایرانی‌ هرگز در برزخ قرار نمی‌گیرد

  • سقوط مرگبار خودروی MVM از روی پل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341066
    تاریخ انتشار: 19/ارديبهشت/1402 - 13:05

    تل‌آویو دست به دامن مصر شد

    به دنبال بیانیه جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره انجام عملیات تلافی‌جویانه علیه رژیم صهیونیستی، تل‌آویو برای جلوگیری از این عملیات دست به دامن سازمان ملل و مصر شد.

    تل‌آویو دست به دامن مصر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، خبر داد که تل‌آویو به منظور جلوگیری از هرگونه حمله احتمالی گروه‌های مقاومت با میانجی‌ها ارتباط تلفنی برقرار کرده است.

     
    کانال ۱۲ گزارش داد که رژیم صهیونیستی با مصر و «یونیفل» (نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان) ارتباط تلفنی برقرار کرده تا مانع هرگونه تنش احتمالی در اراضی اشغالی فلسطین شوند.
     
    این گزارش در حالی منتشر شده است که جنبش جهاد اسلامی فلسطین، امروز، در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها تعلل نخواهد کرد.
     
    جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، بامداد امروز، در حمله‌ای غافگلیرانه تحت عنوان «سپر و پیکان» مناطق مختلفی از نوار غزه را هدف قرار دادند.
     
    وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که در این حمله ۱۳ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۲۰ نفر از جمله چند زن و کودک مجروح شده‌اند.
     
    شبکه «الجزیره»، امروز، گزارش داد که رژیم صهیونیستی در این حمله سه فرمانده جنبش جهاد اسلامی و همسران و تعدادی از کودکان آن‌ها را به شهادت رسانده است.
     
    این جنایت رژیم صهیونیستی با همکاری ارتش و سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) و با استفاده از ۴۰ جنگنده، بامداد امروز (سه‌شنبه)،‌ در نوار غزه انجام شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما