دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 339987
    تاریخ انتشار: 10/ارديبهشت/1402 - 13:33

    نخستین اعزام زنان غواص ایران به مسابقات جهانی

    رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی از تشکیل تیم ملی فین سوییمینگ و اعزام آن به مسابقات قهرمانی‌ آسیا در تایلند خبر داد و گفت: تلاش بر این است که با برگزاری انتخابی تیم ملی بهترین‌ها را برای قهرمانی آسیا گزینش کنیم.

    نخستین اعزام زنان غواص ایران به مسابقات جهانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسناکحبا اشاره به اعزام تیم ملی غواصی به مسابقات قهرمانی جهان آزاد غواصی در اردیبهشت، اظهار کرد: این مسابقات اواخر اردیبهشت در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان در کویت برگزار می‌شود که تیم ایران با 4 ورزشکار مرد و برای اولین بار با دو ورزشکار زن در این رقابتها شرکت خواهد کرد.

    وی گفت: سال گذشته که این رقابتها در ترکیه برگزار شد تنها موفق به جابجایی رکوردها شدیم اما امسال با تمرینات خوبی که غواصان طی یکسال گذشته داشتند به دنبال مدال هستیم و سعی داریم بهترین نتیجه را در این دوره کسب کنیم.

    رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی همچنین از تشکیل تیم ملی فین سوییمینگ و اعزام تیم مردان برای اولین بار به مسابقات قهرمانی آسیا خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به این که در اجلاس فدراسیون جهانی رشته فین سوییمینگ گنجانده شده است سعی داریم در این رشته انتخابی تیم ملی برگزار کنیم تا کسانی که مدعی این رشته هستند شناسایی و پس از دعوت به تیم ملی آنها را برای اولین بار به مسابقات قهرمانی آسیا که نیمه دوم سال در تایلند برگزار می‌شود، اعزام کنیم.

    وی در پاسخ به این پرسش که آیا امسال در بحث درآمدزایی از استخرها با مشکل خاصی مواجه هستید یا خیر؟ گفت: در حال حاضر شرایط به حالت عادی برگشته و مشکلی برای بحث درآمدزایی از طریق استخرها وجود ندارد. حتی در زمینه بیمه ناجیان غریق نیز کارهای خوبی صورت گرفته و ناجیان پس از عقد قرارداد با استخرداران و مدیران اماکن ورزشی دیگر مشکلی در خصوص وضعیت بیمه خود نخواهند داشت.

    حیدری درباره وضعیت اعتباری فدراسیون نیز گفت: هنوز میزان اعتبارات اختصاص یافته از سوی وزارت ورزش به فدراسیون نجات غریق و غواصی در سال جاری مشخص نیست و به دنبال عقد تفاهمنامه با وزارت ورزش در این زمینه هستیم، البته سعی می‌کنیم وابسته به بودجه وزارت ورزش نباشیم و از طریق بخش خصوصی و کمک‌های مردمی برنامه‌های خود را پیش ببریم.

    رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی در پایان تاکید کرد: با توجه به این که امسال مشکل خاصی برای حضور مردم در استخرها و سواحل آبی نداریم سعی داریم سواحل امنی را برای شناگران فراهم کنیم تا بدون دغدغه و با آرامش شنا کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما