جمعه 13 تير 1404 - Fri 04 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 331889
    تاریخ انتشار: 19/بهمن/1401 - 11:30

    کنترل شدن هیجان فروش در بورس

    معاملات روز سه شنبه دومین روز معاملاتی بدون دو نماد خودروساز را پشت سرگذاشتیم، موردی که به خوبی هیجانات بازار را کنترل کرد.

    کنترل شدن هیجان فروش در بورس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، بورس در معاملات امروز تاکنون صعود بیش از ۳ هزار واحدی را داشته است و در معاملات چهارشنبه توانسته مثبت روند را آغاز کند، اما معاملات دیروز با رشد ۱۸ هزار واحدی به کار خود پایان داد.

    در این باره علی فراقی گفت: البته خواه ناخواه این دو نماد عضو های جدانشدنی بازار هستند و همانند گذشته با حضور خود در صورت وجود خبر مثبت یا منفی خاصی رفتار بازار را دستخوش تغییرات زیادی می‌کنند و با اشاره به گفته‌های قبل در صورت انتقال این دو نماد به بازار پایه می‌تواند اندکی از قدرت تأثیرات روانی آنها کاهش دهد.

    فراقی افزود: در قسمتی هم باید به صحبت‌های قبلی اشاره کرد که همانند گفته‌ها بازار روز سه شنبه با تأثیر از روز معاملاتی گذشته روز خود را با سطح معاملات بهتری آغاز نمود و این روند خود را تا ثانیه‌های آخر حفظ نمود، موردی که انتظار می‌رود برای آخرین روز هم به همین حالت در صورت خبر هیجانی یا ریسک خاصی به همین طریق پیگیری شود و این هفته را به پایان رساند.

    این کارشناس بازار سرمایه تشریح کرد: بسیاری از صنایع و نمادها آینده‌ی قیمتی بسیار بالاتری در پیش روی خود دارند که البته به دلیل ترس و عدم ثبات خریدار به تعویق افتاده است که به راحتی می‌توان با حاکم شدن اندکی ثبات به خوبی ورود خریداران را مشاهده نمود، موردی که بارها در بازار رخ داده ولی پس از مدتی با خبری ترس را دوباره در دل تقاضاکنندگان زنده می‌کند.

    علی فراقی در پایان گفت: می‌توان به از سرگیری عرضه برخی از خودروها اشاره کرد که به خوبی توانست در مقابل خبرهای منفی قبل اندکی امیدواری دوباره در چشم انداز این فرایند زنده نماید موردی که به شدت نیازمند این صنعت پس از مدتها قیمت گذاری ناعادلانه ای است که نه به نفع خریدار است و نه فروشنده و البته باید به نامه خودروساز دیگر اشاره کرد که به خوبی در مقابل نامه شورای رقابت ایستادگی خود را نشان داد که به خوبی هم حتی در نحوه معاملات سهام این شرکت هم قابل مشاهده بود موردی که اندک خواسته هر سرمایه گذار در هر شرکتی است، وجه تمایزی که برخلاف دو خودروساز دیگر باعث می‌شود این نماد را لایق بازاری که در آن در حال داد و ستد است نماید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما