چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 323555
    تاریخ انتشار: 23/آذر/1401 - 13:52

    جهش بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار

    به نظر می‌رسد ترمز قیمت خودرو در بازار بریده است، به طوری که بازار خودرو رکورد‌های جدید قیمتی با ثبت می‌کند و شاهد بودیم که حتی پراید به قیمت ۲۲۸ میلیون تومان رسیده است.

     جهش بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرآنلاین، قیمت خودرو همراه با افزایش نرخ دلار، در مسیر صعودی قرار گرفته است؛ اگرچه چند روزی دست که دلار به ثبات رسیده، اما باز هم خودرو به مسیر صعودی خود ادامه می‌دهد.

    وزیر صنعت، معدن و تجارت در این شرایط دیروز در مجلس وعده داد که بازار خودرو را از آشفتگی‌های ارزی نجات خواهد داد.

    سید رضا فاطمی‌امین عنوان کرد: عرضه و تقاضای بازار خودرو متوازن نیست، این موضوع ناشی از آشفتگی نظام ارزی است.

    وی افزود: تلاطم ارزی بر روی فولاد و لوازم خانگی تأثیر نداشت، زیرا توانستیم در فرصت محدودی عرضه ورق فولاد را به تقاضا برسانیم بنابراین قیمت فولاد تحت تأثیر شوک‌های ارزی قرار نگرفت.

    وزیر صنعت متذکر شد: با کمک شما نمایندگان نیز خواهیم توانست بازار خودرو را از آشفتگی‌های ارزی نجات دهیم.

    گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ در بازار ۵ میلیون تومان گران شده و در بازار ۳۷۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. پژو ۲۰۶ تیپ ۵ هم ۵ میلیون افزایش قیمت داشته و به ۴۳۰ میلیون رسیده است.

    پژو پارس اتوماتیک با گرانی ۱۰ میلیون تومانی به ۵۶۰ میلیون تومان رسید.

    همچنین پژو ۲۰۷ دستی پانوراما با افزایش ۵ میلیون تومانی قیمت، ۵۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ اتومات با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به حدود ۷۰۰ میلیون تومان رسید.

    اما قیمت سمند EF ۷ بدون تغییر، ۴۰۵ میلیون تومان فروخته شد. همچنین تارا دنده‌ای ۱۰ میلیون تومان گران شد و ۵۴۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. دنا اتوماتیک توربوپلاس نیز به قیمت ۶۴۰ میلیون تومان فروخته شد.

    تارا اتوماتیک نیز با افزایش ۱۱ میلیون تومانی، به نرخ ۶۸۹ میلیون تومان رسید.

    در این میان، قیمت پراید ۱۱۱ در حدود ۳ میلیون تومان گران شد و به ۲۲۸ میلیون تومان رسید. پراید ۱۳۱ نیز با افزایش ۳ میلیون تومانی قیمت، ۲۱۷ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما