سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 321444
    تاریخ انتشار: 06/آذر/1401 - 18:39
    معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی خبرداد:

    پرداخت تسهیلات ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین‌ اجتماعی

    معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی از پرداخت تسهیلات ۱۲ میلیون تومانی به بیش از ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان تأمین‌اجتماعی خبر داد.

    پرداخت تسهیلات ۱۲ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین‌ اجتماعی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا از سازمان تأمین‌ اجتماعی، احمد اسفندیاری پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش را یکی از حمایت‌های جانبی این سازمان معرفی کرد و گفت: در راستای کمک به بهبود و ارتقای سطح معیشت و افزایش قدرت خرید مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، پرداخت سومین مرحله از تسهیلات قرض‌الحسنه سال جاری بازنشستگان این سازمان، به مبلغ بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان آغاز شده و در این مرحله بیش از ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین‌ اجتماعی این تسهیلات را دریافت خواهند کرد.

    وی با اشاره به اینکه مبلغ ریالی این تسهیلات از ۷۰ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ به ۱۲۰ میلیون ریال در سال جاری افزایش یافته است، گفت: طی سه مرحله پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در سال جاری، تاکنون حدود ۱۰۲ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان پرداخت شده و امید است که تا پایان سال، بتوان مراحل دیگری از پرداخت تسهیلات را نیز انجام داد.

    معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی ادامه داد: به منظور تسهیل شرایط و مراحل ثبت درخواست و دریافت تسهیلات ویژه بازنشستگان سامانه ثبت‌نام تسهیلات قرض‌الحسنه در آستانه راه‌اندازی است و ثبت‌نام مراحل بعدی تسهیلات از طریق این سامانه انجام خواهد شد.

    وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی مذکور از اسفند ماه سال ۱۳۹۸ و متعاقب انعقاد یک تفاهم‌نامه در این زمینه میان بانک رفاه کارگران و سازمان تأمین اجتماعی آغاز شده و در سال جاری اعتباری معادل ۵۰ هزار میلیارد ریال برای پرداخت این تسهیلات پیش‌بینی شده است.

    براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، برخی شرایط پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان دارا بودن خط تلفن همراه به‌نام متقاضی، نداشتنن سابقه چک برگشتی و مسدودی حساب، نداشتن بدهی معوق به سیستم بانکی کشور (بابت شخص متقاضی یا ضمانت وام دیگران)، استفاده نکردن از تسهیلات مشابه و قرار داشتن در بازه سنی ۱۸ تا ۷۸ سال است.

    سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین صندوق بازنشستگی ایران بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور را تحت پوشش مقررات حمایتی قرار داده است.

    بر اساس آخرین آمارها، بالغ بر ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور به عنوان بیمه‌شده اصلی و بیش از چهار میلیون نفر به عنوان مستمری‌بگیر بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان از تعهدات بلندمدت وکوتاه‌مدت بیمه‌ای و درمان بهره‌مند می‌شوند.

    با احتساب اشخاص تبعی تحت تکفل این گروه‌ها، در مجموع بیش از ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور عضو خانواده تامین اجتماعی به شمار می‌روند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما