یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 315653
    تاریخ انتشار: 17/مهر/1401 - 10:48

    چراغ سبز رژیم صهیونیستی برای استخراج گاز

    یک رسانه عبری زبان اعلام کرد نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیل نسبت به آغاز استخراج گاز از سکوی کاریش چراغ سبز نشان داده‌اند.

     چراغ سبز رژیم صهیونیستی برای استخراج گاز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در وبسایت خود با اشاره به این مسئله گزارش را با جمله آماده سازی برای افزایش تنش در شمال آغاز کرد، تا بر حتمی بودن پاسخ حزب الله به این اقدام اشاره داشته باشد.

    نیر دفوری نویسنده گزارش آورده است: آمریکایی‌ها به شدت بر لبنان برای پذیرش پیش نویس توافق ترسیم مرزهای دریایی فشار وارد می‌کنند.

    با این حال نهادهای امنیتی و نظامی همزمان با این فشارها خود را برای افزایش تنش در شمال (فلسطین اشغالی) آماده می‌کنند

    این شبکه عبری زبان در ادامه نوشت: بیشترین نگرانی موجود آن است که حزب الله نسبت به این اقدام واکنش نشان داده و شرایط از کنترل خارج و باعث ورود به جنگی فراگیر شود و صادرات گاز از این سکو را که می‌تواند طی چند هفته آینده انجام شود، تحت الشعاع خود قرار دهد.

    نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی بیم آن دارند که حزب الله این اقدام را با استفاده از یک پهپاد تهاجمی انجام داده و همانطور که قبلا نیز دست به انجام آن زده بود، پهپادهایی را به سوی سکوهای گازی ارسال یا از طریق زیر سطحی به آن حمله کند، در حالی که احتمال وقوع درگیری زمینی در طول خط مرزی هم وجود دارد.

    در ادامه این گزارش آمده است، با وجود آن که توازن بازدارندگی بین دو طرف حکمفرما است، اما نباید فراموش کرد حزب الله حدود 140 هزار فروند موشک و پرتابه میان برد در اختیار دارد، در کنار آن یگان رضوان حزب الله هم با صدها نظامی تعلیم دیده و مجهز برای انجام عملیات تک آوری در عمق اسرائیل هم آماده انجام عملیات هستند.

    شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در پایان گزارش خود تاکید می‌کند، نگرانی بزرگ آن است که اشتباهی (از سوی اسرائیل) باعث افزایش تنش و ورود به جنگ شود.

    در همین راستا نگرانی از وقوع جنگ در بالاترین سطوح رهبری رژیم صهیونیستی هم قابل لمس است، بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیوینیستی در گفتگویی با  برنامه "ویک‌ اند نیوز" این شبکه ادعا کرد توافق گازی با لبنان توافق خوبی است و همچنان شانس امضای آن وجود دارد.

    به زعم این مسئول صهیونیست، تل‌آویو آماده امضای این توافق است اما مصمم به حمایت از منافع خویش هستیم.

    وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به سخنان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسبق و رهبر مخالفان ائتلاف حاکم گفت: من سالهاست که نتانیاهو را می‌شناسم و خوب می‌دانم که او هم در سایه شاخص‌های امنیتی و راهبردی این توافق را امضا می‌کرد.

    به اعتراف گانتس: اسرائیل هر آنچه می‌خواست از طریق توافق به دست آورده است و هیچ کس نباید در این رابطه داستان سرایی کند.

    او در همین مصاحبه باز هم به تکرار تهدیدهای خود علیه حزب الله پرداخت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما