سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 309076
    تاریخ انتشار: 24/مرداد/1401 - 09:25
    پکن:

    سفر هیأت آمریکایی به تایوان، بازی با آتش است

    یک دیپلمات ارشد چینی و سفارت پکن در واشنگتن، سفر هیأتی از پنج قانونگذار آمریکایی به تایوان را حرکتی خطرناک توصیف کرده و از این کشور خواستند به اصل «چین واحد» پایبند باشند.

     سفر هیأت آمریکایی به تایوان، بازی با آتش است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس سفر تحریک‌آمیز پنج قانونگذار آمریکایی به تایوان، بعد از سفر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان این کشور به این جزیره، با واکنش تند پکن مواجه شد.

    «لیو شیائومینگ» نماینده ویژه دولت چین در امور شبه‌جزیره کره گفت پکن از واشنگتن می‌خواهد دخالت در امور داخلی این کشور را متوقف کند و به سیاست «چین واحد» پایبند باشد.

    به نوشته وبگاه «ریانووستی»، لیو در صفحه توئیتر خود نوشت: «این یک حرکت بسیار خطرناک است که مانند بازی با آتش است. کسانی که با آتش بازی می‌کنند، کشته می‌شوند. ما از کشورهای مربوطه می‌خواهیم به سیاست چین واحد پایبند باشند، به درستی با مسائل تایوان برخورد کنند و از مداخله در امور داخلی پکن دست بردارند».

    وی همچنین افزود، هر کسی که تلاش کند از اتحاد مجدد تایوان با چین جلوگیری کند، با «دیوار بزرگ فولادی» روبرو خواهد شد که توسط بیش از ۱.۴ میلیارد نفر در این کشور ساخته شده است.

    سفارت چین در واشنگتن نیز طی بیانیه‌ای گفت: «اعضای کنگره ایالات متحده باید مطابق با سیاست چین واحد در دولت آمریکا عمل کنند».

    به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این نمایندگی دیپلماتیک پکن تاکید کرد: «جدیدترین سفر اعضای کنگره به تایوان یک بار دیگر ثابت می‌کند که ایالات متحده نمی‌خواهد شاهد ثبات در سراسر تنگه تایوان باشد و از هیچ تلاشی برای ایجاد تقابل بین دو طرف و مداخله در امور داخلی چین دریغ نکرده است».

    بامداد امروز (دوشنبه) هیأتی از قانونگذاران آمریکایی که برای یک سفر دو روزه به تایوان رفته، با «تسای اینگ‌ون» رئیس جمهور و دیگر مقامات ارشد این جزیره دیدار کرد.

    پیش از این نیز «نانسی پلوسی»‌ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با بیان اینکه واشنگتن نمی‌تواند به چین اجازه دهد تا سطح جدیدی از فشار را بر تایوان اعمال کند، مدعی شد تحریم‌های پکن علیه او هیچ اهمیتی ندارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما