شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • درخواست بی‌سابقه سئول برای توافق صلح!

  • وقوع حادثه دریایی جدید در تنگه هرمز

  • ماجرای اصلاح پست ترامپ در توییتر از زبان قالیباف

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • پیکر شهید اهوازی اشتباهی رفت مشهد!+ عکس

  • کارمند اخراجیِ اینترنشنال: هدف اسرائیل تجزیه ایران است!+ عکس و فیلم

  • بازدارندگی تا چالش‌های یک ائتلاف شکننده

  • نقل و انتقالات / آبی ها در سایت فیفا محروم شدند

  • کالابرگ چهار گروه فردا شارژ می‌شود

  • تنگه هرمز همان سیلی محکم + فیلم

  • بوی تعفن راز جنایتی را فاش کرد

  • رزمندگان اسلام مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند

  • دیپلماسی هوشمندانه، گزینه‌ای قرآنی است

  • شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز تا ادعای نزدیکی توافق

  • توسل اسرائیل به «توافق مکه» برای اشغالگری در سوریه!

  • تلفات زلزله کلمبیا از ۲۵۰ نفر گذشت

  • هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود

  • تولیدات موشکی بیش از میزان شلیک است

  • هالند دست استقلال و پرسپولیس را بست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 308201
    تاریخ انتشار: 16/مرداد/1401 - 12:12

    شهادت فرمانده ارشد جهاد اسلامی

    جهاد اسلامی از به شهادت رسیدن یک فرمانده ارشد خود در حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد و وزارت بهداشت فلسطین تعداد شهدا را 32 نفر اعلام کرد.

    شهادت فرمانده ارشد جهاد اسلامی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  صبح امروز (یکشنبه) پیکرهای هشت شهید فلسطینی از جمله «خالد منصور» (ابو راغب) فرمانده منطقه جنوبی «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی از زیر خرابه‌های ناشی از حمله دیشب رژیم صهیونیستی به رفح بیرون کشیده شد.

    وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدا به ۳۲ نفر از جمله ۶ کودک و افزایش تعداد مجروحان به ۲۱۵ نفر خبر داد.

    بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، جنبش جهاداسلامی و شاخه نظامی آن «سرایا القدس» با صدور بیانیه‌ای شهادت شهدای رفح از جمله «خالد منصور» و دو رزمنده دیگر جهاداسلامی به نام‌های «زیاد احمد المدلل» (فرزند یکی از سران سیاسی جهاد اسلامی) و «رأفت صالح شیخ العید» را تسلیت گفت.

    در این بیانیه آمده، خون فرمانده شهید خالد المنصور نبرد دفاع از قدس و مسجدالاقصی را شعله‌ور خواهد کرد.  

    «دفاع شهری» غزه در حال ادامه عملیات جستجو در محل حمله دیشب رژیم صهیونیستی به رفح برای پیدا کردن شهدای احتمالی دیگر است.

    خالد منصور عضو شورای نظامی سرایا القدس و فرمانده منطقه جنوبی در این گروهان‌ها بود که پیش‌تر نیز چند بار  از ترور جان سالم به در برده بود.

    رژیم صهیونیستی وی را به برنامه‌ریزی و نظارت بر تعدادی از عملیات‌های نظامی نوار غزه متهم کرده است. این رژیم، منصور را از «خطرناک‌ترین افراد تحت تعقیب» می‌دانست و نام وی را در کنار نام فرمانده ارشد سرایا القدس «اکرم العجوری» (که در خارج از غزه زندگی می‌کند) قرار داده بود.

    خالد منصور نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های نظامی سرایا القدس بویژه درزمینه ساخت موشک داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما