پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 30668
    تاریخ انتشار: 26/خرداد/1395 - 11:41
    پایگاه خبری حامیان ولایت/یورو 2016

    رانیری: ایتالیا شبیه لسترسیتی است

    سرمربی لستر سیتی به ستایش از تیم ملی فوتبال ایتالیا پرداخت و شاگردان کونته را به تیم لسترسیتی تشبیه کرد.

     رانیری: ایتالیا شبیه لسترسیتی است

    به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، تیم ملی فوتبال ایتالیا با هدایت آنتونیو کونته شروع بسیار خوبی در یورو 2016 داشت. این تیم در نخستین بازی خود موفق شد با دو گل بلژیک را شکست دهد تا نشان دهد یکی از شانس های اصلی کسب عنوان قهرمانی در فرانسه است.

    کلودیو رانیری بر این باور است که ایتالیا می‌تواند نتایج درخشانی در یورو به دست آورد. او شاگردان کونته را به تیم خودش تشبیه کرد و گفت: اطمینان دارم ایتالیا می تواند در یورو 2016 بدرخشد و نتایج خوبی بدست آورد. در دیدار برابر بلژیک، شاگردان کونته را بسیار خوب و قوی دیدم. آنها با روحیه بسیار بالایی بازی کردند و نشان دادند تیمی جنگجو و پرتلاش هستند. باید بگویم تیم کونته شباهت بسیار زیادی به لسترسیتی دارد. این تیم را در مراحل بالاتر خواهیم دید.

    او درباره این سوال که چرا پیشنهاد مربیگری در تیم ملی ایتالیا را رد کرده است نیز گفت: پیش از این در تیم ملی یونان کار کردم. باید بگویم مربیگری در تیم ملی تجربه خوبی نبود. دوست دارم هر روز با شاگردانم در ارتباط باشم و به همین خاطر مربیگری در تیم های ملی را دوست ندارم. می‌خواهم ماجراجویی خود با لسترسیتی را تکمیل کنم.


    کونته بعد از رقابت های یورو 2016 از هدایت تیم ملی فوتبال ایتالیا کناره‌گیری خواهد کرد تا هدایت چلسی را برعهده بگیرد. فدراسیون فوتبال ایتالیا نیز جیامپیرو ونتورا را به عنوان جانشین او انتخاب کرده است.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما