جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • علائم افزایش ناگهانی فشار خون

  • تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

  • ورود قیمت نفت به کانال ۸۰ دلاری

  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 303593
    تاریخ انتشار: 11/تير/1401 - 16:06

    چرا مذاکرات از وین به دوحه منتقل شد؟

    سارا فلاحی با اشاره به خروج آمریکا از برجام و بی عملی اروپا در انجام تعهدات خود، گفت: اروپا و آمریکا اکنون در شرایطی نیستند که برای جمهوری اسلامی ایران شرط تعیین کنند.

    چرا مذاکرات از وین به دوحه منتقل شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا نوشت: سارا فلاحی درباره دور جدید مذاکرات رفع تحریم در قطر، گفت: پیش از این شورای حکام قطعنامه‌ای با هدف تسلیم شدن ایران علیه جمهوری اسلامی صادر کرد، ولی همه دنیا دیدند که ایران نه تنها تسلیم نشد بلکه دوربین‌های فراپادمانی را قطع کرد، لذا این امر نشان دهنده واکنش قوی و محکم ایران به این شورا و کشور‌های طرف مقابل در مذاکرات است.

    عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از مواضع خود کوتاه نخواهد آمد، تاکید کرد: همزمان با جنگ روسیه و اوکراین و نیازمندی کشور‌های اروپایی و آمریکا به ایران سبب شد، مذاکرات از وین به دوحه منتقل و فضای بی‌اعتمادی که در داخل مذاکرات ایجاد شده بود، تعدیل شود و به این ترتیب ادامه مذاکرات را در همسایگی جمهوری اسلامی ایران دنبال کنند.

    نماینده مردم ایلام در مجلس با تاکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی ایران همچنان با هوشمندی روند مذاکرات را ادامه خواهد داد، درباره احتمال فرسایشی شدن مذاکرات گفت: اگر طرف‌های مقابل مذاکره را برای مذاکره ادامه دهند و هر بار برنامه جدیدی را مطرح کنند، این روند برای ما قابل قبول نیست چراکه مذاکرات باید به نتیجه برسد و در غیر این صورت دلیلی برای ادامه آن وجود نخواهد داشت.

    رئیس کمیته هسته‌ای مجلس تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دراین مدت به محتوای توافق قبلی متعهد بوده و از آن خارج نشده است، اما آمریکایی‌ها با خروج از برجام و طرف اروپایی با بی‌عملی در انجام تعهدات خود، اکنون در شرایطی نیستند که برای جمهوری اسلامی ایران شرط تعیین کنند.

    این نماینده مجلس، آمریکا و رژیم صهیونیستی را عامل تنش در منطقه خواند و خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره در ایران و خارج از کشور، عامل ثبات داخلی و منطقه‌ای بوده و هست.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما