پنجشنبه 21 خرداد 1405 - Thu 11 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301601
    تاریخ انتشار: 28/خرداد/1401 - 15:57
    رئیس مجلس:

    قالیباف:سند حکمرانی آب تدوین شود

    محمدباقر قالیباف گفت: مجلس آماده است تا در قوانین مختلف و برنامه هفتم توسعه به وزارت نیرو کمک کند تا تصمیمات اصولی در مدیریت منابع آبی گرفته شود.

    قالیباف:سند حکمرانی آب تدوین شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم رئیس مجلس در دیدار وزیر نیرو با بیان این که بحران آب و مدیریت منابع آبی یکی از مشکلات اساسی کشور و جزو مسائلی است که باید در برنامه توسعه هفتم مورد توجه قرار گیرد، گفت: لازم است با همکاری دستگاه های مسئول و مرتبط، سند حکمرانی آب تدوین شده و مبنای عملکرد بخش های مختلف در این باره باشد.

    وی تاکید کرد: ما در مجلس آمادگی داریم تا در قوانین مختلف و نیز برنامه هفتم توسعه به وزارت نیرو کمک کنیم تا تصمیمات اصولی درباره کاهش اشکالات در مدیریت منابع آبی گرفته شود و همچنین کمیسیون های تخصصی مجلس آماده اند در فرایند تدوین یک سند برای چگونگی حکمرانی در موضوع آب به دولت کمک کنند.

    محمدباقر قالیباف با تاکید بر این که اتاق تصمیم گیری درباره آب نباید تاریک باشد، گفت: معتقدم برای حل بحران کنونی و پیش رو درباره آب باید در سه سطح اقدامات اساسی انجام دهیم؛ نخست این که باید با استفاده از ظرفیت های ایجاد شده و قرارگاه های جهادی به صورت ضربتی مشکل آب روستاها و مناطقی که دچار تنش آبی شده اند حل شود، همچنین لازم است به پروژه های منتخب این حوزه توسط وزارت نیرو نیز توجه ویژه شود تا در زمان مقرر به بهره برداری برسد و مردم از منافع آن بهره مند شوند و سوم این که باید حتما سند حکمرانی آب را در یک زمان منطقی تدوین و نهایی و برای اجرای آن برنامه ریزی و اقدام کنیم.

    در این نشست علی اکبر محرابیان وزیر نیرو نیز با بیان این که در مسئله آب، نحوه اعمال حاکمیت و مدیریت منابع آب، اتمام طرح های نیمه تمام و استفاده از ظرفیت خیرین باید مورد توجه واقع شود تا مشکلات حوزه آب برطرف شود، گفت: وزارت نیرو برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام آبی، ۳۵۲ طرح را در کشور انتخاب کرده و میزان بودجه مورد نیاز این پروژه ها نیز برآورد شده است.

    وی همچنین در این جلسه گزارشی از اقدامات این وزارتخانه جهت مدیریت منابع تولید برق و مدیریت مصرف آن ارائه و تاکید کرد که در دولت سیزدهم از نخستین روزها، برنامه ریزی برای افزایش تولید و مدیریت مصرف انجام شده است تا مردم آرامش بیشتری داشته باشند.

    وزیر نیرو ضمن تشکر از مجلس برای نگاه ویژه به حوزه تامین نیازهای صنایع آب و برق در بودجه ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: تداوم هماهنگی‌ها میان دولت و مجلس می‌تواند مانع پراکنده کاری شده و گامی برای تخصیص اعتبارات بودجه سنواتی باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما