پنجشنبه 08 مرداد 1405 - Thu 30 Jul 2026
  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • نجف اشرف میزبان میلیون‌ها زائر / عکس

  • بمب خبری استقلال منفجر شد /بازگشت شاه ماهی آبی ها در تیم + عکس

  • صعود قیمت نفت متوقف شد

  • اجازه نمی دهیم جای شهید و جلاد عوض شود

  • جاذبه‌های گردشگری تبت / عکس

  • حزب‌الله: آمریکا به هیچ توافقی پایبند نیست

  • هشدار سپاه‌ پاسداران به کشورهای کمک‌کننده به متجاوزان علیه ایران

  • قیمت یک کیلو گوشت گوسفندی امروز ۸ مرداد

  • خودتحقیری به سبک یک سلبریتی؛ ما هیچی نیستیم!+ فیلم

  • فانتزی‌سازی از پهلوی بعد از منوتو به غنی‌نژاد رسید+عکس

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 8 مرداد

  • تکذیب حمله آمریکا به بندرعباس

  • شنیده شدن صدای سه انفجار در جزیره قشم

  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 300083
    تاریخ انتشار: 17/خرداد/1401 - 20:27
    در یک نمایشگاه نقاشی

    اسکناس‌ها به بازی گرفته شدند

    نقاشی‌هایی با استفاده از اسکناس‌های دوران مختلف کشورهای دنیا روی دیوار می‌روند.

     اسکناس‌ها به بازی گرفته شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، «نسکناس» نام نمایشگاه انفرادی افسانه عقیلی است که جمعه، بیستم خردادماه در گالری آتبین برگزار می‌شود.

    این نقاشی‌ها که با استفاده از اسکناس‌های دوران‌ها و کشورهای دنیا کشیده شده است،  با نگاهی شاعرانه، سعی در بازآفرینی و خلق مفهوم جدیدی از این عنصر پر کاربرد امروزی دارد.

    افسانه عقیلی، خالق این آثار درباره‌ی این نمایشگاه می‌گوید: «تجربه‌های مختلفی از عناصر گوناگون در سال‌های گذشته در نقاشی‌هایم داشته‌ام، اما در نمایشگاهی که در بارسلون از آثارم برگزار شد بازی و نوع نگاهی که به اسکناس داشتم بسیار مورد توجه، نقد و مبنای گفت‌وگو  قرار گرفت، این مسأله باعث شد نسبت به تهیه و برگزاری یک نمایشگاه با همین موضوع و کانسپت اقدام کنم. به همین دلیل با سعی و خطای بسیار به یک نثر روایی خاصی رسیدم و با الهام از درونمایه‌های خودِ هر اسکناس، با آن برخورد و آن را روایت کنم.»

    عدنان مصلایی، کیوریتور نمایشگاه هم در این باره چنین اظهار کرد: «از روزی که خانم عقیلی موضوع و ایده‌ی خود را در مورد سری جدید آثارش با من در میان گذاشت، آن را جالب و مهیج یافتم و باتوجه به مدرن بودن نوع نگاه به این عنصر مطمئن شدم که نمایشگاه خیلی خوبی خواهیم داشت به ویژه این که اسکناس همیشه دغدغه و معیار سنجش اطرافیانمان ما بوده است.»

    او اضافه کرد: «این نمایشگاه شاید تنها جایی باشد که مسیر برعکس شده و هنرمند اسکناس را به بازی گرفته که این موضوع به تنهایی جذابیت نمایشگاه را دو چندان می‌کند و به نحوی در اسم‌گذاری نمایشگاه هم به این امر نیم نگاهی داشتیم.»

    نمایشگاه «نسکناس» تا ۳۱ خرداد ماه در گالری آتبین دایر است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما