سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است/ در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می‌کنیم

  • تیراندازی جمعی در آیووا آمریکا با ۶ کشته +فیلم

  • آتش‌سوزی مهیب در پایتخت اندونزی / فیلم

  • قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران

  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 298233
    تاریخ انتشار: 04/خرداد/1401 - 11:42

    نیروهای ایران ۲۰ فرمانده صهیونیست را به هلاکت رسانده‌اند

    شبکه تلویزیونی الجزیره از عملیات‌های متعدد و فاش نشده ایران علیه صهیونیست‌ها در گذشته خبر داد و نوشت در این عملیات‌ها بیش از ۲۰ فرمانده صهیونیست کشته شده‌اند.

    نیروهای ایران ۲۰ فرمانده صهیونیست را به هلاکت رسانده‌اند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از کیهانشبکه الجزیره قطر گزارشی با عنوان «عملیات‌هایی که طی آنها ایران اسرائیلی‌ها را هدف قرار داده است» پخش کرد.

    در این گزارش آمده است: «یک منبع غیررسمی و نزدیک به سپاه قدس در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی الجزیره فاش کرد که نیروهای سپاه پاسداران انقلاب و نهادهای امنیتی ایران بارها شماری از فرماندهان اسرائیلی در داخل مناطق فلسطین اشغالی و خارج از آن را هدف قرار داده‌اند.»

    الجزیره مدعی شد: «تهران، تاکنون بارها منافع اسرائیل در داخل فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

    عملیات انهدام باند جاسوسی و خرابکاری در ایران که یکشنبه روی داد، درواقع به‌عنوان یک تحول کیفی به کشمکش موجود شکل علنی بخشید. این امر باعث می‌شود تا واکنش ایران از این ‌پس شکل علنی به خود بگیرد.»

    نام و عنوان برخی فرماندهان اسرائیلی که توسط نیروهای ایران کشته شده‌اند، به این شرح است:
    افسر موساد، «فهیم هیناوی» ۴۵ ساله در ۴ دسامبر ۲۰۲۰ (جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۹) در چهارراهی در منطقه جیناتون در جنوب شرقی تل‌آویو ترور شد.

    این عملیات تنها ۷ روز پس از ترور دانشمند ایرانی محسن فخری‌زاده با شلیک بیش از ۱۵ گلوله به خودرو وی انجام شد.

    ایران در سال گذشته غیر از هیناوی دو افسر دیگر را در داخل تل‌آویو در واکنش به ترور فخری‌زاده از پا درآورد.

    «ژنرال شارون أسمان» فرمانده لشکر ناحال در ارتش اسراییل ۴۲ ساله در اول ژانویه ۲۰۲۱ (جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۹) در یکی از پایگاه‌های نظامی در شهر نتانیا در مرکز فلسطین اشغالی کشته شد.

    «گابریل تالکر» افسر بلندپایه موساد اسراییل در سطح معاون وزیر به همراه ۱۲ تن دیگر در ۱۳ مارس گذشته (یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰) در اثر موشک باران مقر موساد در اربیل عراق توسط ایران کشته شد.»

    الجزیره همچنین گفت: «ما گزارش‌های مستندی درخصوص کشته و زخمی شدن شماری از عناصر اسرائیلی در این حمله مانند ماتیس داتریس، اسمیت، آدام باتلر، شاوول، ملیس رابرت با نام مستعار آفینز، جونی، جونز، گابریل تالکرو مارک زال در اختیار داریم.

    ایران از اعلام اینکه در بسیاری از عملیات‌ها علیه اوضاع امنیتی داخل رژیم صهیونیستی دست دارد، هراسی ندارد.

    عملیات‌های دیگری نیز علیه عناصر اسرائیلی در کشورهای مستقل انجام گرفته، اما ایران مسئولیت آنها را برعهده نگرفت هر چند رهبران اسرائیل به خوبی می‌دانند که ایران در آنها دست داشته است».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما