دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 297227
    تاریخ انتشار: 28/ارديبهشت/1401 - 09:34

    مشاور ترامپ: بعد از ۴۱ سال مطالعه فهمیدم ایران مقابل آمریکا پیروز شده است

    یکی از تندترین و ضدایرانی‌ترین مشاوران ستاد تبلیغاتی رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مقاله‌ای اعتراف کرده که بعد از ۴۱ سال مطالعه به این نتیجه رسیده که ایران در برابر آمریکا برنده شده است.

    مشاور ترامپ: بعد از ۴۱ سال مطالعه فهمیدم ایران مقابل آمریکا پیروز شده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، «ولید فارِس»، تحلیلگر آمریکایی لبنانی‌تبار که در دوران تبلیغات انتخاباتی «دونالد ترامپ» به عنوان یکی از مشاوران سیاست خارجی او فعالیت می‌کرد در مقاله‌ای تصریح کرده بعد از سال‌ها مطالعه حکومت جمهوری اسلامی ایران، از آغاز تا کنون، به این نتیجه رسیده که تهران در برابر آمریکا به پیروزی رسیده است.

     
    ولید فارس که یکی از ضدایرانی‌ترین تحلیلگران حال حاضر آمریکا است در مقاله‌ای روز دوشنبه (۱۶ مه/ ۲۶ اردیبهشت) در رسانه دست راستی «نیوزمکس» می‌نویسد: «بعد از مطالعه بر روی رژیم ایران از آغاز آن تا کنون، بر روی انقلاب [امام] خمینی در سال ۱۹۷۹، بر روی اتحاد ایران با [بشار] اسد، بر روی بحران گروگان‌گیری دهه ۱۹۸۰، بر روی جنگ نیابتی ایران با اسرائیل، بر روی گسترش پروژه هسته‌ای ایران و بر روی کنترل چهار کشور عربی توسط شبه‌نظامیان طی دهه گذشته جمع‌بندی من در مقطع کنونی این است که حاکمان تهران-دست‌کم تا اینجا- پیروز شده‌اند.»
     
    این استاد دانشگاه دفاع ملی واشنگتن در ادامه با برشمردن سوابق تحقیقاتی‌اش بر روی ایران تصریح کرده است: «من از هنگام انتشار اولین کتابم در بیروت درباره راهبردهای ایران، تا هشدارهایم به واشنگتن درباره آغاز شکل‌گیری محوری جدید از سال ۱۹۹۲ در مقالات علمی متعددم در ژورنال‌ها و یادداشت‌هایم در رسانه‌ها، تا سال‌های متمادی حضورم در جلسات استماع کنگره و سمینارهای سازمان‌های امنیتی-دفاعی ۴۱ سال را به پیگیری سیر تحولی این رژیم، ژئوپولتیک آن و شورش‌های مردمش اختصاص داده‌ام.»
     
    وی سپس نوشته «سفر جمهوری اسلامی ایران» را می‌توان به کلامی ساده اینطور خلاصه کرد: «تهران، پس از حفظ یک خط درگیری مستمر با آمریکا، اسرائیل و بسیاری از کشورهای غربی توانست از جنگ سرد، نظام تک‌قطبی دهه ۱۹۹۰، دوران پس از ۱۱ سپتامبر، بهار عربی و دوران پس از خروج آمریکا از عراق و افغانستان جان به در ببرد.»
     
    ولید فارس خاطرنشان کرد: «ایران، توانمندی‌های نظامی و اطلاعاتی‌اش را در داخل تقویت کرده، توسعه ارضی‌اش در منطقه را از طریق شبه‌نظامیان گسترده کرده و (در تحولی به همان اندازه مهم) به لطف جاذبه توافق هسته‌ای به نفوذ قابل توجهی در غرب دست پیدا کرده است.»
     
    این تحلیلگر ضد ایرانی در ادامه این مقاله، بعد از طرح این پرسش که «چرا ایران برنده شده و آیا می‌توان این روند را قطع کرد و چگونه؟» به توضیح درباره دلیل پیروزی جمهوری اسلامی ایران پرداخته است. 

    ولید فارس، با طرح ادعاهای بی‌اساس و اثبات‌نشده از «ترور»، «شبه‌نظامیان»، «سیاست‌های آمریکا»، «نفوذ ایران» و «حمایت کشورهای غربی از برجام» به عنوان پنج دلیلی نام برده که به زعم او باعث پیروزی جمهوری اسلامی ایران در برابر آمریکا شده است. 
     
    تحلیلگر آمریکایی، در توضیح درباره نخستین دلیل خود بدون اشاره به هیچ مستنداتی مدعی شده که جمهوری اسلامی ایران صدها آمریکایی از تفنگداران دریایی آمریکا در لبنان گرفته تا نظامیان آمریکایی در عراق را کشته است. وی بر همین اساس گریزی هم به مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین زده و توصیه کرده نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» وزارت خارجه آمریکا حذف نشود.
     
    ولید فارس می‌نویسد: «حفظ کل دستگاه امنیتی ایران در فهرست تروریستی یک ضرورت است. خارج کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست سازمان‌های تروریستی به عنوان بخشی از مذاکرات با ایران اشتباهی راهبردی خواهد بود. انجام چنین کاری به ملاها (حاکمان ایران) پیروزی عطا خواهد کرد.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما